Gyűjtöttünk, gyűjtöttünk és gyűjtöttünk

Gyűjtöttünk, gyűjtöttünk és gyűjtöttünk

Szeptember 9-én, hétfőn befejeződött a 2019. évi önkormányzati választások első, nagyon fontos szakasza, az ajánlások gyűjtése. Amikor A Szabadság mostani száma a nyomdába kerül, még folyik az ajánlások leadása és ellenőrzése. Több helyről vannak már végleges adatainak, azaz vannak már hivatalosan bejegyzett jelöltjeink, de pontos és átfogó képet lapunk következő számában tudunk adni.
Addig felvillantunk néhány pillanatot ennek a nagyon nehéz időszaknak az eseményeiből. Gyűjteni mindenütt nehéz volt, de mindenütt, ahol indultunk, lelkesen dolgoztak szervezeteink és tagjaink. Sok helyről, de messze nem mindenhonnan kaptunk fotókat, ezekből állítunk össze egy csokorral.

Budapest

Nehéz feladatra vállalkoztak a budapestiek. Gyűjtötték az ajánlásokat a főpolgármesteri induláshoz és nyolc kerületben a polgármester-jelöltséget is megcélozták. Meleg volt a fővárosban az időjárás szempontjából is, de politikailag is. A liberális ellenzék mindent megtett azért, hogy akadályozza a Munkáspárt sikeres indulását.

Zugló

Zugló párttagságára most is sok munka hárult. Két kerületben is nekik kellett polgármester-jelöltet állítani.

Újbuda

Budának ebben a részében az „ifjú gárdának” kellett helytállnia. Bár már nem ifjak, de ifjú gárdaként dolgoztak.

Baranya

Baranya kis csapatának is több feladatot kellett megoldani. A megyei jelölteknek is gyűjtöttek, és erejükhöz mérten besegítettek Budapesten.

Nógrád

Nógrád megye párttagságának kettős feladata volt. Megállítani saját jelöltjeiket a megyében és besegíteni a budapestieknek a főpolgármester-jelölt állításában.

Paks

A Munkáspárt kicsi, de lelkes paksi csapata ezúttal is teljesítette feladatát, van képviselő-jelöltje a Munkáspártnak.

Bács – Kiskun

Nincsenek sokan a megyei munkáspártiak, de lelkesedésük és elszántságuk ezúttal is sok nehézségen átsegítette őket. Arra is volt erejük, hogy Budapesten is segítsék a főpolgármesteri gyűjtést.

Szolnok

A Munkáspárt a mostani választáson is nagy reményeket fűz Jász-Nagykun-Szolnok megyéhez. Szolnokon polgármester-jelöltet is állítottak a helyiek, és besegítettek a budapesti gyűjtésbe is.

Dolgozott az elnök is

A Munkáspárt elnöke két héten át az utcán volt. Kis csapatával hárman gyűjtötték az ajánlásokat a főpolgármesteri jelöltségre. Rájuk hárult a polgármesterjelölt megállítása is Csepelen.

Szerepeltünk a médiában

A főpolgármesteri kampányban Thürmer Gyula többször szerepelt az M1-en, a Hír TV-ben, az ATV-ben, a Heti TV-ben. Jól éltek a médialehetőséggel Miskolcon is, ahol Fülöp József Istvánné polgármester-jelölt többször jelent meg a helyi médiában.

Szólj hozzá!