Ki a mumus?

Ki a mumus?

Ki a mumus a liberális nyugat szemében? Kivel rémisztgetik esténként a liberális gyerekeket? Kivel ijesztgetik a világot?

Gáz van, mert az oroszoknál van a gáz

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Alekszej Miller, az orosz Gazprom elnöke külön-külön is mumus, de így együtt szinte rettegett ellensége minden liberálisnak. Na ja, ők döntenek arról, hogy hova és mennyiért megy az orosz földgáz.

Nem elég, hogy kínai, még kommunista is…

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Hszi Csin-ping kínai elnök holtversenyben vannak. Nem tudni, hogy ki a nagyobb mumus a liberálisoknak. Talán Hszi Csin-ping, mert ő nem csak kínai, de kínai kommunista is. És barátkozik Putyinnal is.

Ha én egyszer kinyitom a kaput, ha én egyszer kiengedem a migránsokat…

Recep Tayyip Erdoğan török elnök már régen kihúzta a gyufát a liberálisoknál, de hogy NATO-tag létére orosz fegyvereket vesz, és Putyinnal cimborál Szíria, Venezuela ügyében, az már megfekszi a liberálisok gyomrát. Ráadásul megértették a török elnök üzenetét: ha én egyszer kinyitom a kaput, nagy nemulass lesz nálatok!

A rétes akkor is jár, ha nem lépünk egyszerre

És persze ne feledkezzünk meg a regionális mumusokról sem! Orbán Viktor magyar miniszterelnök világossá tette, hogy a rétes akkor is jár, ha nem lép egyszerre a liberálisokkal.  A réteshez megjött a lengyelek, a csehek és a szlovákok kedve is. És októberben megint jön Putyin orosz elnök!

Nem beszélnek róla, de tőle félnek

Ő már nem él, de jobban félnek tőle, mint sok élőtől. Szelleme itt van, és bármikor új erőre kaphat.

Szólj hozzá!