Aktuális Cikkek
 

MUNKÁSPÁRT

A KOPOGTATÓCÉDULÁRA: MUNKÁSPÁRT!

MAGYAR KOMMUNISTA MUNKÁSPÁRT!

   

FRONTOSOK! ELVTÁRSAK! BARÁTAIM!

   Tudtuk, hogy nehéz gyűjtésre számíthatunk. Tudtuk, hogy mennyi aktivistája, és mennyi pénze van a nagy pártoknak a miénkhez képest. Mégsem lehet csüggedni! Gyűjteni kell, amíg lehet, most ez legyen az első a Front tagjainak is! Tudjuk azt is, mennyire antidemokratikus a nagy pártok „kopogtatócédulázó inváziója” és milliós számú célkitűzéseik. Kapitalizmus van, nyilván nem könnyítik meg a dolgunkat. Mindez tudatos, de nem siránkozni kell rajta, hanem harcolni a Pártért! A Front elnökségének minden tagja személyesen járja az utcákat. A Baloldali Front minden egyes tagjától az elnökség tagjaként elvárom, barátilag pedig buzdítok mindenkit, hogy most a cédulagyűjtés legyen az első! Ez az osztályharc része!
   Eredményes harcot, szervezettséget és sikereket kívánok! 

Kovács Balázs
elnökségi tag
Baloldali Front – KISZ

   Hívd rokonodat, barátodat! 

Ha van rokonunk, barátunk vagy ismerősünk, aki nem környezetünkben lakik, hívjuk fel! Kérdezzük meg, támogatná-e a Munkáspártot! Kérdezzük, meg, hogy aktivistáink mikor nem zavarnák. Ha igen, a nevet és a címet adjuk meg a pártközpontban!
    A 06/1-334-1509-es telefonszámon folyamatos ügyelet van, innen értesítik a Munkáspárt helyi aktivistáit, kihez és mikor menjenek! Ez komoly pártmunka! Ma kiemelt feladat!

   Figyeljünk a névre! 

Az ajánlószelvényen a párt nevénél KIZÁRÓLAG a Magyar Kommunista Munkáspártot vagy egyszerűen a Munkáspártot kell felírni. Más rövidítés NINCS, sem MKMP, sem Mpárt, sem bármi más. Az ilyen kopogtatócédulát nem fogadják el! Hasznos és praktikus, ha segítünk a kitöltésben, az ajánlószelvényen ugyanis csak az aláírásnak kell származnia a szavazópolgártól.

 

 

 

 

 

 

 

VÁLASZTÁSI ÜGYELET A MUNKÁSPÁRT KÖZPONTJÁBAN


A párt Elnökségi Irodáján a kopogtatócédulák gyűjtésének kezdetétől,
azaz február elejétől a munkanapokon egész napos ügyeletet tartunk.

A napi ügyeleti idő:             7.00 órától - 19.00 óráig
Az ügyelet telefonszámai:   Vonalas: 06-1-3341-509, Mobil: 06-30-9325-702

Rendkívüli esetekben hívható Balogh Attila elnökségi irodavezető a személyes mobilszámán is: 06-30-2016-665.

Mire szolgál az ügyelet?

1.  Az ügyelet fogad minden értesítést arról, ha valaki bármely választókerületben a      Munkáspártnak kívánja adni a kopogtatócéduláját.
2.  Ezeket az információkat közli az illetékes megyei szervezettel.
3.  Gyűjti azokat a kopogtatókat, amelyeket személyesen, vagy postán juttatnak el a párt      központjába, s ezeket hetente A Szabadság futárokkal küldjük meg az érintett megyei      elnökségeknek.
4.  Természetesen az ügyeletnek lehet jelezni minden, a választással kapcsolatos fontos      eseményt is.