Aktuális Cikkek
 

MAGYARORSZÁG

MIT TENNE A MUNKÁSPÁRT?


• Nem a NATO-t és az Európai Uniót szolgáljuk, hanem a nemzet érdekeit!

• Kilépünk a NATO-ból, hazahívjuk külföldről a magyar katonákat, Magyarország semleges lesz.

• A NATO érdekekeit szolgáló zsoldos hadsereg helyett, Magyarország védelmére képes honvédséget teremtünk. Szükség esetén – más demokratikus európai államokhoz hasonlóan – visszaállítjuk a sorkötelezettséget.

 

CSONTVÁZAK A SZEKRÉNYBŐL

Választásokra készülünk. Hullanak is ki a „csontvázak” minden egyes állami szekrényből. Baráti szerződések, fölösleges tanácsadások, meg nem valósult projektek és korrupt közbeszerzések sokmilliárdos csalásai díszítik útját a hazai „demokráciának”.
Miért pont most kerültek napfényre?

Ne legyünk naivak! Árulás ez is. A hatalomra készülők még nem férhetnek hozzá ennyi információhoz, derék rendőrségünk, állambiztonságunk, nemzetvédelmünk pedig réges-rég előszedhette volna őket, ha akarja.

Persze, hogy nem akarták! Az ő bőrükre is megy.

De ha, teszem azt, egy mostani befolyásos ember menteni kívánja a bőrét – mert hát látni lehet, a választások után nem neki áll a zászló – mit tehet? Megvásárolja a szabadságát.

Na nem pénzzel (az itt már kevés): információval. Nagyon sok információval. Másokról.

Ezért kerülhettek börtönbe olyan emberek, mint a BKV vezetői, a Nem­­zetvédelmi Egyetem rektora, a Honvédelmi Minisztérium prominens alakjai, s folytathatnánk hosszan a sort.

Nem érdemes.

Nagyon sokan lesznek még, s nem azért, mert az új kormány feltárja „ügyüket”.

Azért, mert a megúszás is alkuképes.

Minél több mocskot „dobsz fel” a leendő ellenőrzések elől, veled annál kevésbé foglalkoznak. A jó besúgót minden szerv megbecsüli…

Hol hallani ma Demszky Gábor vagy Kocsis István felelősségéről? Viszont simán lecsukják Hagyó Miklóst vagy Antal Attilát, mert ahogy a régi magyar mondás tartja, „az erősebb kutya gyak”…

Szomorú ez, kis magyar valóság.

S sokan azt mondják: nem szavaznak a Munkáspártra, mert annak úgy sincs értelme, nem kerülhet kormányzásra.

De nem kellene legalább egy igaz szó a Parlamentbe?

Hölgyeim és Uraim!

Csaltok, loptok, hazudtok!

Elég!

CSEH KATALIN

 

HÚSZ ÉVE…

• Húsz éve több mint százezres hadseregünk volt tüzérséggel, páncélosokkal, műszaki csapatokkal, honi légvédelemmel. Ma kevesebb, mint húszezer katonánk van, az önálló működés feltételei nélkül. A magyar hadsereg ma kisebb, mint a trianoni rablóbéke után.

• Húsz éve nem tudtuk, hogy mi a háború. Ma Jugoszlávia és Irak után Afganisztánban már a harmadik háború részesei vagyunk.

• Húsz éve a magyar katonának nem kellett külföldre mennie. Sőt, az azt megelőző negyven év alatt is csak egyszer, 1968-ban Csehszlovákiába. Ma a magyar katonák mindenütt ott vannak, ahol a NATO-nak emberanyag kell, Koszovótól Afganisztánig. Magyar katonák halnak meg idegen érdekekért.