Cikkek
 

AKTUÁLIS

POLITIKAI REKLÁMPÉNZEKET
A KILAKOLTATOTTAKNAK ÉS NYUGDÍJASOKNAK

   A Magyar Kommunista Munkáspárt a leghatározottabban felszólítja a kormányt, hogy azonnal állíttassa le a törvénytelen kilakoltatásokat. A magyar törvények szerint decembertől márciusig senkit sem lehet utcára tenni.
   A százezernyi veszélybe került otthon ugyanakkor nem csak a kormány, hanem az egész magyar politikai elit felelőssége. Hazugságaikkal, hamis ígéreteikkel ők kényszerítették megfizethetetlen hitelek felvételére az embereket, a parlamenti pártok felelőtlen politizálása miatt szűntek meg munkahelyek, kerültek utcára emberek.

   A Munkáspárt ezért felszólítja a választásokon induló pártokat, hogy a televíziós reklámokra, óriásplakátokra, újsághirdetésekre szánt tíz- és százmilliókat helyezzék egy, Sólyom László köztársasági elnök felügyelete alatt álló alapba.

   Ebből az alapból adjanak hosszú távú, kamatmentes kölcsönt a kilakoltatás előtt állóknak, illetve egyszeri juttatással támogassák a 100 ezer forint alatti nyugdíjból élőket!

   A pártok harcának nem óriásplakátokon és méregdrága hirdetésen kell eldőlnie. Ütközzenek a programok, a közmédiumok és a kereskedelmi adók adjanak több időt az országos listát állító pártok vitájának, programjuk ismertetésének.

Magyar Kommunista Munkáspárt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi volt Kádár János végrendelete?

Erre a kérdésre is választ kap, ha elolvassa Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnökének könyvét. „Az elsikkasztott ország” első kiadása hat hét alatt elfogyott a kiadónál, már a polcokon a második kiadása.

 

„A tettekre figyeljünk…”

A gyűjtés huszonkettedik hete (zárás 2010. február 10.)

Az összes gyűjtött adomány 7.738.900 forint. Ezt 1025 fő adományozta a szimpatizánsokkal együtt. Az egy főre jutó átlag 7.550 forint.

Kiemelt adományozóink: Rátkai István, Törökszentmiklós 25.000 forint, Balogh Alpár László, Mezőkovácsháza 13.000 forint, Godó György, Salgótarján 10.000 forint, Hódos Mátyás, Budapest 10.000 forint.

Az adományokat mindenkinek köszönjük!

Karacs Lajosné

 

CSATLAKOZZ!

    Ha szívesen részt vennél a gyárak előtt demonstráló, agitáló, szórólapot osztó akciócsoport munkájában, jelentkezz! Várunk, ha egyszer, várunk, ha többször is eljönnél! Lehetsz fiatal vagy idős, párttag vagy szimpatizáns, közöttünk a helyed!

    Ha gyűlölöd, ha felháborít, ha tenni akarsz az ellen, hogy embereket önhibájukon kívül megfosszanak otthonától, jelentkezz! Várnak az Otthonvédők, s az Otthonvédőkkel együttműködő munkáspárti aktivisták!

    A gyárak, üzemek előtt elengedhetetlen a jelenlétünk, hiszen az ott dolgozókat így szólíthatjuk meg közvetlenül. Vannak néhányan, akik rendszeresen részt vesznek ezekben az akciókban, de gyakran szembesülnek a problémával: van hová, van kivel menni, csak a helyszínre eljutni nincs mivel.

     Ezért kérjük minden gépkocsival rendelkező párttagunkat, szimpatizánsunkat, hogy segítsenek, jelentkezzenek a gyári akciókra!

    Időpontokról, helyszínekről kérj bővebb tájékoztatót a pártközpont telefonszámán, e-mail címén vagy Fogarasi Zsuzsanna budapesti alelnöktől a 06-20-463-0757 telefonszámon.

 

A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu