Aktuális Cikkek
 

MUNKÁSPÁRT

VÖRÖS CSAPAT DUNAKESZIN

MICHAELLE JEAN-T, A BOMBARDIER KANADAI IGAZGATÓJÁT KISZOLGÁLTÁK MAGYAR-ORSZÁGON. AZ MSZP-KORMÁNY ÉS AZ ALÁ RENDELT MÁV A MULTI, ÉS NEM A MUNKÁS VAGY AZ ORSZÁG ÉRDEKEIT NÉZTE

    Reggel fél hatkor, a csikorgó hidegben már a Bombardier dunakeszi üzeménél szórólapozott a munkáspárti csapat. A Párt programját és a Szabadság bemutató számait vehették kézbe a munkások. Sajnos itt is csökkent a létszám a tavalyihoz képest – leépítést leépítés követ. Az átverés pedig irgalmatlanul folyik.
    A kormány üres ígérgetései nem fogják megváltoztatni a súlyos helyzetet! Csak a multiknak megálljt parancsoló, baloldali politika változtathat ezen!
    Változtatni pedig csak a Munkáspárt akar. Csak a Munkáspárt! A Jobbik? Hát nem. Ez a felfutóban levő papírsárkány ugyanúgy a kapitalizmust védi, mint az összes többi.
    Ha el akarnak bocsátani már nincs veszítenivalód. Harcolj! Állj ki magadért a Munkáspárttal!

SZÓRÓLAPOZNI! SZÓRÓLAPOZNI!

   Van anyagunk! Ahhoz, hogy a lakosság megismerje a párt programját, időben el kell juttatni az emberekhez!
   Február 8-ig a szórólapozásban, utána pedig a kopogtatócédula gyűjtésben az összes kiemelt választókerületben szükség van minden aktivista, párttag, szimpatizáns munkájára!

   Arató István régióelnök módszeresen, hetekkel ezelőtt elkezdte a szóróanyagok terítését. Először a „Megérte? Ezt akartad?” szórólap megmaradt példányait helyezte el a levélszekrényekbe, majd visz-szament ugyanoda a programmal. Cseh Miklós, a Baloldali Front budapesti elnöke egész héten terítette a munkáspárti programot. Nem csak a postaládákat látta el, hanem kiragasztotta mindenhova, ahol ezt kulturáltan meg lehetett tenni. A legtöbb bérházban és tömbben vannak hirdetőtáblák, ahová ki lehet ragasztani, vagy oda lehet tűzni. „Vasárnapig folyamatosan terítek. A számomra kijelölt utcák mindegyikét megszórom. Múlt héten a budapesti frontosok besegítettek más régiónak is, ahol szükség volt rá” – mondta kérdésünkre.

   Dömel Vilmos egyedül járja Újpest utcáit, reggeltől estig. Jól láthatóan elhelyez 3-4 programot a szórólapoknak kijelölt tartókban is. Csaba Elemér és elvtársai Újpalotán dolgoznak, amikor lehet, többen is.

   Fontos, hogy a kiemelt választókerületekben dolgozzunk elsősorban, és azokba az utcákba menjünk majd az ajánlószelvényért, ahol ismernek bennünket. Fontos, hogy akkor is legyen nálunk program, de akkor már választási tájékoztatásra, hiszen néhány perc alatt senki sem fogja elolvasni. Annak is adhatunk szóróanyagot, aki nem adja oda a kopogtatócéduláját – hátha a választásig meggondolja magát!

   A szórólapozás arra is jó, hogy megismerjük a területet, hiszen gyakran ismeretlen helyen fogunk gyűjteni. 2-3 óra alatt 600-700 szórólapot is el lehet helyezni. A legfontosabb pedig: a piacot most sem felejthetjük el!

   Otthagyhatunk egy-egy anyagot a boltban, járművön, buszmegállóban, pályaudvari váróban, orvosi rendelőben – szóval mindenhol, ahol járunk. Egyetlen párttag sem léphet ki az utcára a párt anyagai nélkül! Ez még időbe sem telik. Vasárnap pihenünk, mert hétfőn hatalmas erővel indulunk gyűjteni. Aki mozogni tud, járja az utcákat!

 

   Minden KB-megbízottnak
utcán kell lenni!

    Az elmúlt napokban minden, munkáját komolyan vevő KB-megbízott kiment az utcára és szórólapozott. Egyesek a piacon, mások a postaládákba helyezték el a párt programját és a többi propagandaanyagot. Paulik Péter nehéz terepen, Soroksáron dolgozott másodmagával péntek délután, és 4000 darab szórólapot helyezett ki. A Párt programját együtt dobta a levélszekrényekbe a „Megérte? Ezt akartad?” című szórólappal.
    A gyűjtésnek most kell megágyazni!

    Nem csak a KB-megbízottak feladata ez, hanem minden párttagé, szimpatizánsé is.

    Négy nap maradt, a hétvégét is beleszámítva. Utána már csak a kopogtatócédula gyűjtésnél adhatunk át anyagokat, de azok már nem hoznak új ajánlószelvényt – reméljük, új szavazatot igen.

    Még egy utolsó hajrá kell a szórólapozásban!

    Nincs olyan közterület, postaláda, orvosi rendelő, közlekedési eszköz, piac, bolt, szerviz, munkanélküli hivatal, nyugdíjas klub, ahol ne helyezhetnénk el anyagainkat!
    Olvassák el minél többen a programunkat, hogy végre felelős döntéssel minket várjanak ajánlószelvényeikkel!