Cikkek
 

AKTUÁLIS

Mesterházy hülyének nézi a nyugdíjasokat

„Itt van egy csaj, akinek fekete a haja, ha feljön hozzám, abból nem lesz baja” – énekelte az MSZP salgótarjáni kampánynyitóján kórusban Mesterházy Attila pártelnök és Dóra Ottó polgármester-jelölt. A szocialisták elnöke és frakcióvezetője azonban nem elégedett meg ezzel a számmal a Beszterce-lakótelepen felállított pódiumon.

Mesterházy fehér kesztyűt és fekete kalapot vett fel, majd táncra perdült. A parlamenti választások óta megtestesedett politikus Michael Jackson színpadi előadását igyekezett utánozni. Fogalmazzunk finoman: kínosan szánalmas volt.

Önmagában azzal nem is lenne baj, hogy az MSZP-elnök önmagából és pártjából hülyét csinál. Szíve joga, a szocialistákkal nem a mostani pojácáskodás – avagy a gatyára vetkőzött rédei polgármester sztriptíz-showja  – a legnagyobb baj, hanem az, hogy kiárusították Magyarországot, elárulták a baloldalt, és nyakunkra hozták a Jobbikot.

Viszont a mostani salgótarjáni alja bohóckodással Mesterházy megmutatta: az egyszerű szocialistákat, nyugdíjas választóit végképp és teljes mértékben hülyének tartja. Úgy gondolja, nekik elég, ha illegeti magát egy színpadon, táncikál egy kicsit, arról, ami az országban történik, már nem is kell beszélni.

Illetve csak annyit, hogy Orbán Viktor a főgonosz, maga a sátán, nála mindenki csak jobb lehet, hiába korrupt, tolvaj és áruló. Ezt kell megértenie az „elvtársaknak”.

Igen, Mesterházy pojácáskodása csúcspontján ezt a szót is ki merte ejteni. Holott neki nem elv, maximum bűntársai lehetnek. Az általa lesajnált „dolgozó nép” pedig nem az.

Hát ezek figyelembevételével szavazzon bárki is a „szocialistákra”!

A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 334-1509; Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu