Aktuális Cikkek
 

MAGYARORSZÁG

AZ MSZP ISMÉT BALOLDALT HAZUDIK!

A Magyar Szocialista Párt teleragasztotta az országot plakátjaival. Az általa előidézett válságra szánt milliárdokat a kormány kampányra fordítja. Tudják, hogy nem fognak nyerni. Túlélni akarnak, és megőrizni az eddig ellopottakat. A Fidesz kétharmados győzelme egyedül ezt veszélyezteti.

Ettől nem kell félni, rájuk nincs miért szavazni – az igazi baloldalt, a Munkáspátot kell támogatni!
    „Fasiszta veszély! Elveszik a nyugdíjat! Populisták!” Ismerős jelszavak MSZP-s röplapról, óriás-hirdetésről?

    A Fidesznek és mindenkinek címezik, aki nem velük van.

    A fasisztát leszámítva ugyanezeket a lózungokat fogjuk hallani a Fidesz-kampányból is.

    Mi az igazság?

    Egy: fasiszta veszély nincs, de van túlgerjesztett Jobbik, ami ellen a kormányzat nem tesz semmit. A Jobbik nem a Fidesz, hanem az MSZP érdekeit szolgálja. Kettő: a 13. havi nyugdíjat az MSZP kormány vette el, s nagy valószínűséggel a Fidesz sem fogja visszaadni.

    Nem az a kérdés, hogy svéd vagy svájci nyugdíj-modell van. Ez csak arra szolgál, hogy senki se értsen senkit, s bármely politikus hazudjon bármennyit. MSZP-s és fideszes egyaránt. A kérdés, hogy a közösből – amibe beleértjük az évtizedek át általunk nyugdíjjárulékként befizetett pénzt is – ki mennyit kap.

    Sem a szocialista svájci, sem a fideszes svéd modell nem ad garanciát arra, hogy mennyi lesz az a nyugdíjkorhatár, amikor meg is lehet élni az öregségi járulékból. Mindkét lehetőség egyre jó: a maradékból kapjon valamit a nyugdíjas is. A Munkáspárt válasza egyértelmű. A nyug-díjkorhatár emelését leállítjuk. A nők 55 éves korban, a férfiak 60 éves korban mehetnek nyugdíjba. Visszaállítjuk a nyugdíjasok kedvezményeit, melyeket a válságra hivatkozva elvettek. Az egyedül élő időseknek lakóotthonokat építünk. Miből? A közösből többet juttatunk felmenőinknek – ez kötelesség, és nem adomány!

    Három: az MSZP és a Fidesz mindent lehazudik az égről, egyik sem jobb mint a másik. Sőt, számunkra az MSZP undorítóbb, mivel a mi eszméinket, mi gondolatainak bitorolja és szennyezi be.

    A fenti képen látszik, hogy mit várhatunk a kampánytól. Az MSZP politikusai hirtelen baloldalivá válnak, a Fidesztől kidobott Mesterházy Attila vörös sálat ölt, talán még suttogva az elvtárs szót is kiejti. Természetesen csak miután kijött a Terror Háza múzeumból, ahol elítélte a kommunizmus bűneit. Hazudik a burzsujnak és hazudik a prolinak is. A burzsuj azonban tökéletesen érti, hogy a munkást miért kell átverni. Ad hozzá pénzt is, paripát is az MSZP-nek. Pusztán az amerikai kampánytanácsadójuk több pénzt keres havonta, mint amit a Munkáspárt az egész választási kampányra fordítani tud. A munkással kell megérteni, hogy a Magyar Szocialista Párt nem baloldali párt!

    A Magyar Szocialista Párt nem kisebbik rossz, hanem ugyanolyan, ha nem undorítóbb!

    A Magyar Szocialista Párt elárult mindent, eladta az országot, és főleg: eladta a dolgozó embert, a munkást!

    Aki rá szavaz, az rongy ember!

    Aki rá szavaz, az nem baloldali ember!

Miért szüntette meg az MSZP a 13. havi nyugdíjat?
Miért a multit és nem a magyar vállalkozót támogatja?
Miért a multi, és nem a szakszervezet mellé áll?
Miért nem lehet igazi baloldali egység?
Miért küld katonákat Afganisztánba,
miért szolgálja ki elvtelenül a NATO-t?