Aktuális Cikkek
 

MUNKÁSPÁRT

Országjáró kampányon a pártelnök

Szinte egy második választási kampánynak vagyunk részesei – mondta az egyik munkáspárti aktivista Debrecenben. „Az elsikkasztott ország” című könyvre odafigyel a média is, országosan is, helyi szinten is. Thürmer Gyula szerepelhetett az Echo TV, az ATV, az MTV1 képernyőjén, és több helyi televízió műsorában, az írott sajtóról már nem is beszélve. Az elmúlt héten a párt elnöke több könyvbemutatón is részt vett Csepelen, Debrecenben, Kőbányán és Nyíregyházán.
 Csepelen a helyi pártszervezet volt a meghívó, s szépen vásárolták a könyvet a Csepeli Munkásotthonban. Eljött a helyi televízió és sajtó is, így a bemutató helyi kulturális eseménnyé vált. Kőbányán ugyancsak a Munkáspárt tagjai szervezték a könyvbemutatót a Pataky Művelődési Központban. Jó ötlet, hiszen a könyvbemutatók a nyilvánosságnak szólnak, nem csupán a párt tagjainak.
  Debrecenben és Nyíregyházán a Korona Könyvkiadó volt a házigazda, és könyvesboltokban mutatták be a művet. A helyi pártszervezet mindkét városban invitálta tagjait is, akik szívesen hallgatták Olcsai Éva szerkesztő és Thürmer Gyula beszélgetését. Debrecenben is, Nyíregyházán is sikerült a helyi médiában szerepelni. Szép munka volt!

Terjesszük a Thürmer-könyvet!

A Thürmer-könyv fontos politikai fegyver a kezünkben – nyilatkozta lapunknak Karacs Lajosné, a Munkáspárt alelnöke. Ez nem propagandaanyag, hanem irodalmi mű, amely szórakoztatóan szól nagyon komoly dolgokról. Tetszik az embereknek. A mi dolgunk, hogy terjesszük. A könyvet a párt elnöke írta, de ez a könyv a miénk, nekünk segít – folytatta Karacs Lajosné. A könyv nem olcsó, de manapság egyetlen könyv sem olcsó. Vegyük meg, hívjuk fel minden párttag figyelmét! Lehet ajándékozni karácsonyra, ünnepekre családnak, barátoknak. Lehet ajánlani, hogy ismerőseink, barátaink vegyék meg. A könyv terjesztése a pártnak némi anyagi haszonnal is jár, s bizony ezekben a nehéz időkben minden forint jól jön. Úgyhogy, előre elvtársaim, vigyük, olvassuk, terjesszük a könyvet!

 

Várható könyvbemutatók

Az elsikkasztott ország című köny­vet november 25-én, 14.30 óra­kor Zuglóban, a Zeg-Zug Zuglói Gyer­mekházban (XIV., Hermina út 3.) mutatják be.
 A Pest megyei Gyá­lon november 27-én 17 órakor kerül sor bemutatóra, a helyi közössé­gi ház­ban (Kőrösi út 118-120).
 Novem­ber 28-án délelőtt 09.30 órakor pedig Szolnokon, várhatóan az Alexand­ra Könyvesboltban, a Szolnok Plaza­ban.