Cikkek
 

AKTUÁLIS

„A tettekre figyeljünk…”

A gyűjtés tizedik hete (2009. november 2-án)

A teljes adományozott összeg 5.433 ezer forint. Ezt az összeget 911 fő adományozta a szimpatizánsokkal együtt. Az egy főre eső átlag 5.964 forint.

Kiemelt adományozóink: Sánta Sándor, Budapest 50.000 forint, Szalai Lajos, Székesfehérvár 20.000 forint, Pintér Lajos, Mosonmagyaróvár 10.000 forint, Dr. Szániel Imre, Szeged 10.000 forint, Móricz Sándor, Budapest 10.000 forint, Delikát Imre, Budapest 10.000 forint, Schlay Henrikné 10.000 forint.

Karacs Lajosné

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megjelent
Thürmer Gyula
új könyve!

Mi volt Kádár János végrendelete?

Erre a kérdésre is választ kap, ha eljön november 10-én, délután 16 órakor a Csepeli Munkásotthon második emelet 204-es termébe, ahol Thürmer Gyu­la, a Munkáspárt elnöke dedikálja most megjelent, „Az elsikkasztott ország” című könyvét. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Munkáspárt csepeli szervezete
November 6-án, 18 órakor Thürmer Gyula
a Fókusz KönyVáruházban
(1072 Budapest, Rákóczi Ferenc út 14.) dedikálja
„Az elsikkasztott ország” című, most megjelent könyvét.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Téged is várunk a Filmklubba

November 7-én, szombaton a Baross utca 61-ben
16:00-kor filmvetítés lesz!

Megtekintjük a LENIN VONAT című filmet,
utána kötetlen beszélgetés és zsíroskenyér-party!

Informácio: balfront@gmail.com

Nőtagozati csütörtökök

Első alkalommal került megrendezésre az országos Nőtagozat – reményeink szerint – hagyományteremtő klubdélutánja. Re­mek hangulatban telt a délután, finom sütemények várták a vendégeketó. Ezentúl minden hónap utolsó csütörtökén 15 órától 18 óráig megtartjuk klubdélutánunkat a Baross u. 61-ben, ahova minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Kommunista győzött

Magyar győztese is van annak a vetélkedőnek, amelyet a Kínai Nemzetközi Rádió (CRI) indított a Kínai Népköztársaság kikiáltásának 60. évfordulója alkalmából. A hivatalos díjátadási ünnepséget a pekingi Tiaojütaj állami vendégház egyik dísztermében tartották kedden. A CRI elnöke, Vang Keng-nien elmondta, hogy összesen 650 ezer rádióhallgató jelentkezett a vetélkedőre, melynek első tíz helyezettjét egyhetes kínai úttal díjazták. A nyertesek között volt még amerikai, olasz, japán, Sri Lanka-i, malajziai, mongol, szerb, afgán és francia hallgató. A magyar győztes Belovitz Károly volt. Belovitz, aki a Munkáspárt Győr-Moson-Sopron megyei és a Nyugat-Magyarországi Regionális Szervezetének elnöke, csodálattal beszélt a közel egyhetes kínai útján tapasztaltakról, és megállapította: itt tartózkodása megerősítette abban, hogy „a kínai típusú szocializmus emberközpontúsága követendő példa lehet más társadalmak számára is”.

 

A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu