Cikkek
 

AKTUÁLIS

Emlékezzünk
az államalapításra!


A Munkáspárt szeretettel vár mindenkit

hivatalos megemlékezéseire

Ünnepi beszédet mond Thürmer Gyula,
a Munkáspárt elnöke

 __________________________________________________________________

2009. augusztus 19-én, szerdán, 10.00 órakor

KECSKEMÉTEN,

a Deák Ferenc téri Szent István szobornál

 __________________________________________________________________

2009. augusztus 19-én, szerdán, 16.00 órakor

BUDAPESTEN,

a Budai Várban

az I. kerület, Szentháromság tér –

Szent István szobor előtti területen
 

TALÁLKOZZUNK
AZ ÚJ KENYÉR ÜNNEPÉN!

 

Juhász István

Gyászol a XII. kerületi párttagság, és vele gyászol a 2. számú budai régió.
 Legszeretettebb elvtársunk, aki 85 évesen is mindnyájunk kedves Juhászpistája, már csak példakép, és csupán emlékeinkben élő valóság. Neve egy az elvhűséggel, neve egy a teljes odaadással a párt iránt, neve egy a munkásosztállyal, amelynek küldetésében rendületlenül hitt. Igaz embert, igaz közösségépítőt vesztettünk el. Mint a – jelenlegi rendszer által elpusztított – Magyar Optikai Művek, a MOM munkása tanonc korától nyugdíjas koráig megszokta, hogy munkával valósítsa meg elveit: internacionalista hazafiságát. Pártunk Központi Bizottsága tavaly decemberben kitüntetéssel fejezte ki a személyét kísérő köztiszteletet.

 

Törökbálinton temetjük augusztus 17-én, 15 órakor.

XII. kerületi pártszervezet

 

CSATLAKOZZ!

Ha szívesen részt vennél a gyárak előtt demonstráló, agitáló, szórólapot osztó akciócsoport munkájában, jelentkezz! Várunk, ha egyszer, várunk, ha többször is eljönnél! Lehetsz fiatal vagy idős, párttag vagy szimpatizáns, közöttünk a helyed!

Ha gyűlölöd, ha felháborít, ha tenni akarsz az ellen, hogy embereket önhibájukon kívül megfosszanak otthonától, jelentkezz! Várnak az Otthonvédők, s az Otthonvédőkkel együttműködő munkáspárti aktivisták!

Időpontokról, helyszínekről kérj bővebb tájékoztatót a pártközpont telefonszámán, e-mail címén vagy Fogarasi Zsuzsanna budapesti alelnöktől a 06-20-463-0757 telefonszámon.

 

A Szabadság megjelenéséről

Tájékoztatjuk olvasóinkat és a pártszervezeteket, hogy lapunk a következő héten az augusztus 20-ai ünnepnapok miatt nem jelenik meg. A Szabadság következő számát így augusztus 27-én, csütörtökön, emelt terjedelemben jelentetjük meg.

 

A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu