Cikkek
 

MUNKÁSPÁRT

RADIKÁLISABBAN!

 

„Ha letépik a plakátunkat, tépjük mi is le az övékét! A gyárkerítésre fessük fel jelszavainkat! Mondjuk ki, hogy melyik tőkés lop! Féljenek tőlünk, az igazságunktól!”

Thürmer Gyula

 

„Kommunista nagyapáink és apáink azt tanították, hogy nincs mitől félnünk, a mi ügyünk igaz! Ki kell mondani, sokkal keményebben kell elmondani, amit erről a rothadt rendszerről gondolunk! Köpjünk a burzsujok törvényeire, az emberi törvény a szent! Thürmer Gyula radikális, az aktivistának még szókimondóbbnak kell lennie!”

Fogarasi Zsuzsa

 

„Nincs általában tőkés! Konkrét cégek vannak! Az OTP-t, az ELMŰT és a többi áram-  és gázszolgáltatót kell államosítani! Van rá módszer, törvényes! Egyedül az akarat hiányzik! A Munkáspárt államosítana! Magyarázzuk ezt el mindenkinek!”

Karacs Lajosné

 

„Vannak a nyuszi-elvtársak, ők nem csinálnak semmit, mindenre hivatkoznak, hogy megússzák a munkát. Mondjuk meg nekik nyíltan: ez mostantól így nem megy tovább!”

Tóth István

 

„Most akkor megpihenünk? Nincs mit pihenni! Azonnal tovább kell dolgozni! Sokkal keményebben, mint eddig! A munkás mindenhol ott van. Az útfelújító melóshoz is oda kell menni! Nem egyszer, másnap és harmadnap is!”

Váncsa Csaba

 

„Az EP-választás főpróba volt! Tanulni kell a sikerekből és a hibákból is, hogy az előadás sikeres legyen! Nincs pihenő!”

Frankfurter Zsuzsa