Cikkek
 

AKTUÁLIS

 Vedd a Vörös Újságot!

A Kommunisták Magyarországi Pártja megalakulásának 90. évfordulójára a Munkáspárt ismét kiadta a párt első lapjának, a Vörös Újságnak az első számát. Az ezer számozott példányból még néhány megvásárolható 500 forintos áron a Munkáspárt Baross utcai központjában.

Munkáspárt

Ferencváros

a választásnak nincs vége!

 

Írj! Fényképezz!

A Szabadság mindannyiunké. Közös érdekünk, hogy tájékozódjunk mindarról, ami országunkban történik. Legyen az jeles vagy felháborító esemény: tudnunk kell róla! A Szabadság szerkesztõsége ezúton hív fel mindenkit, aki ilyennel találkozik: írja meg, vagy fényképezze le, s küldje be! Várjuk tudósításaitokat levélben a székház címére „A Szabadság” felirattal, vagy az info@aszabadsag.hu e-mail címre.

 

Választás Rákosmentén

A XVII. kerület 17-es számú választókörzetében – a régi Akadémiatelepen és Rákosliget egy részén – előrehozott önkormányzati választások lesznek március 1-én. A Magyar Kommunista Munkáspárt Balog Emesét indítja. Kérünk mindenkit, aki a kerület ezen részén él, vagy vannak barátai, ismerősei itt, segítse a Munkáspárt jelöltjét. A kopogtatócédulák leadhatók a Kada utca 120. alatt, a Munkáspárt helyi, és a VIII. kerület Baross utca 61-ben, a párt országos központjában. Ha fáradt vagy beteg vagy, hívd a központot. Fogarasi Zsuzsa (06-20/463-0757) várja a telefonodat, elmegyünk a kopogtatócéduláért. Segíts! Gyűjteni, dolgozni kell! Ha munkáspárti, ha kommunista, ha becsületes, a kerületért segíteni és tenni akaró ember vagy!

A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu