Cikkek
 

 

 

 

 

Soha nem látott nyílt támadások,
amelyekben az elkövetők nem válogatnak
az eszközökben és a módszerekben.
Használnak mindenféle kézifegyvert,
amit a háborúkban használni szoktak.
Csak ők nem a kiképzett, éles fegyverekkel
szintén ellátott, a támadásokra felkészült
ellenség ellen vetik be azt, hanem a mit
sem sejtő, fát vágó, tv-t néző,
vagy éppen alvó emberekkel szemben.

 

IMPOTENS RENDŐRSÉG,
KASZTRÁLT NBH. MI FOLYIK ITT?

 Rendvédelmi szerveink pedig nem tudnak eredményt felmutatni, a tehetetlenségük miatt pedig a szélsőségesek eljutottak a tojásdobálástól a gyilkosságokig.
  Nem, nem egy elszigetelt esetről van szó! Nem olyanról, amit tökéletes bűntényként elkövettek, hiszen csak a cigányok ellen 2008-ban, 51 (!) megnevezhető támadás történt! A támadások zömét egy és ugyanaz a csoport követte el, ezt most már a hatóság is elismeri. Még sincs eredmény!
  Nyomoz az ORFK, a BRFK, a különböző városi és megyei rendőrkapitányságok, a Nemzeti Nyomozó Iroda, az NBH és még ki tudja ki!
  Több mint félszáz millió forint nyomravezetői díj a különböző cselekményekre.
  Nincs eredmény.
  Bezzeg a politikai megrendeléseknél! Ott van! Ha a feladat a másik oldalon álló politikai erők - szervezetek vagy személyek - lejáratása, telefon-lehallgatása, megfigyelése vagy megfélemlítése, azt csont nélkül elvégzik. De komplett pártokat is szét tudnak verni, természetesen csak akkor, ha az uraik szemében szálka az adott szervezet. Így történt ez a Torgyán-vezette Kisgazdáknál, a KDNP-nél, de megpróbálták a Munkáspártnál is.

A magyar rendőrség
nem a rendet szolgálja,
a fennálló politikai hatalom stiklijeit
próbálja leplezni

Beépülés, lehallgatás, kompromittáló anyagok gyűjtése: ebben profi a titkosszolgálatunk. Gyilkosok kézre kerítése, vagy a fél országot felháborító sírgyalázók elfogása nem megy. De mit tehet egy „kisember”, ha a „profikat” is két vállra fektették? Vagy éppen ezért fizették meg?
  Először is reménykedhet, hogy hamarosan elkapják az elkövetőket. Másodszor, szerveződjön! Mozduljon el a számítógép vagy a tv elől, és támogassa munkával, pénzzel, vagy csupán megjelenésével az igazságot akarókat, a Munkáspártot.
  És mit ne tegyen?
  Ne ijedjen meg, de ne ám! Maximum legyen körültekintőbb, s készüljön fel arra, amire mi kommunisták már ’89-ben felkészültünk: hogy atrocitások érhetik.
  Egyre többeket nyugtalanít ma az, ami az országban – egyelőre – büntetlenül történik. Atrocitások érik a cigányokat, zsidókat, négereket, melegeket, kommunistákat és az egyszerűen nyugodtan élni akarókat is. De üzenjük a békés többség nevében azoknak a gyilkosoknak, akik magukat mindenek felett állónak hiszik: ők se legyenek nyugodtak, mert előbb-utóbb meglesznek! Megkapják büntetésüket, és az anyaguk nem fog felkerülni a „Lezáratlan ügyek” polcára, az olajmaffia és hasonlók aktái közé.
  Mi ebben bízunk, ezért teszünk. Azért, hogy minden tisztességes ember békében, biztonságban élhessen. Mi, normálisan gondolkodók, a 2009-es év elején, valahol Európában!

RÉPÁSI ZOLTÁN