Cikkek
 

AKTUÁLIS

Együtt Szegeden

A Magyar Kommunista Munkáspárt az újszegedi ligetben is ott volt május elsején. A „vörös” sátor népszerűnek bizonyult, a szegediek vitték a Munkáspárt röplapjait, programját. Sokan megálltak, kíváncsiak voltak, mit gondol pártunk a mai magyar valóságról. A sátorhoz „átjött” Olajos-Nagy Erzsébet, a Jugoszláv Kommunista Szövetség vajdasági elnöke is. Másnap a szegediekkel együtt ünnepeltek Szabadkán.
 


Írj! Fényképezz!

A Szabadság mindannyiunké. Közös érdekünk, hogy tájékozódjunk mindarról, ami országunkban történik. Legyen az jeles vagy felháborító esemény: tudnunk kell róla! A Szabadság szerkesztõsége ezúton hív fel mindenkit, aki ilyennel találkozik: írja meg, vagy fényképezze le, s küldje be! Várjuk tudósításaitokat levélben a székház címére „A Szabadság” felirattal, vagy az info@aszabadsag.hu e-mail címre.

 

A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu