Cikkek
 

MUNKÁSPÁRT

MINDENÜTT ELINDULT A MUNKA

Az elmúlt héten a választóknak kiküldték az EP-választásra szóló ajánlószelvényeket. A felkészülés egészében, s a start előtt tartott országos aktíván is alapelvnek tekintettük: a munkát azonnal, késlekedés nélkül el kell kezdeni.
  Az első tapasztalatok azt mutatják, szervezeteink, aktivistáink többsége ezt megértette. A hét végén a Munkáspárt szervezetei telefonos jelentéseket adtak a helyzetről. Ezek szerint: a munka most sem könnyű, de a gyűjtés a legtöbb helyen fegyelmezetten elindult. A fővárosi szervezeteink közül Kőbányán (8. régió), Zuglóban (7. régió) és a Józsefvárosban (6. régió), a vidék közül Jász-Nagykun-Szolnokban, Nógrádban és az egyébként nagyon sok gonddal küszködő Komárom megyében sikerült legjobban a start.
  A tapasztalatok szerint most a legnehezebb azzal megküzdeni, hogy az emberek között fölerősödött a fásultság, az EP-választások, s általában a politika iránti közömbösség. Mi ezzel most is csak a tudatosságunkat, a hitünket és a kitartó fegyelmezett munkát tudjuk szembeállítani. Ne feledjük: alapvető erkölcsi kötelességünk, hogy megállítsuk a párt listáját, s ennek érdekében a további hetekben szervezetten folytatnunk kell mindenütt a gyűjtést!

Támogasd a Munkáspártot!

 

Add ajánlószelvényedet aktivistáinknak! 

Keress bennünket, küldj értesítést, jelentkezünk!

Juttasd be a Munkáspártot,

a munkások szavát az EU-parlamentbe!

 

 

Hogyan értesíthet bennünket?

 

Amennyiben a  Munkáspártnak kívánja adni ajánlószelvényét, küldjön értesítést a párt országos központjába az info@munkaspart.hu e-mail címre, vagy a 06-1-3341509-es, illetve a 06-30-9325702-es, vagy a 06-30-3071166-os telefonszámokra.

Postán is elküldheti a kopogtatócéduláját, illetve a környezetésben összegyűjtött ajánlószelvényeket a következő címre: MUNKÁSPÁRT, 1082 Budapest, Baross u. 61. – lehetőleg elsőbbséggel, illetve úgy, hogy legkésőbb április 30-ig kézhez kapjuk azokat.

 

 

FONTOS!

 

Csak a pontosan kitöltött ajánlószelvény az érvényes!
Ajánlószelvényre rá kell írni:

1.

A párt nevét: MAGYAR KOMMUNISTA MUNKÁSPÁRT, vagy a párt hivatalos rövidített nevét: MUNKÁSPÁRT. (Mind a kettő helyes és szabályos, nem lehet azonban más rövidítéseket írni, például MKP, vagy MP, vagy Mpárt stb.)

2.

Az ajánló választópolgár teljes NEVÉT.

3.

Az állandó lakhelyének pontos CÍMÉT, irányítószámmal.

4.

A 11 jegyű SZEMÉLYI AZONOSÍTÓ SZÁMOT!

5.

Az ajánlónak  alá kell írnia a kopogtatócédulát!

Ezek az adatok mind megtalálhatóak
az ajánlószelvénnyel együtt kiküldött ÉRTESÍTŐN!

 

Hát nem szemérmesek!

Név szerint ismerjük azt a tucatot, akik célba vették Kádár Jánost, az akkori Politikai Bizottságot, Központi Bizottságot, a pártot, az ifjúság szervezetét, a mozgalom vagyonát, valamennyi szervezetét, és végül az ellenkezőjére váltva, a népi demokratikus Magyarországot. Nem álltak meg: Kádár Jánost, és amit az emberek iránta éreztek, azt is maguknak akarták. Eltulajdonították a legértékesebb nemzeti tulajdont: a közgondolkodást, a köztudatot. Elhitették, hogy ők a baloldal, azért, hogy támogatást nyerjenek a dolgozó emberektől, akiket sarcolnak, nyomorítanak, akik kárára kegyetlen, jobboldali politikát művelnek.
  És most még az Internacionálét is a szájukra merték venni!
  Láttuk a tévében: a milliárdosok az „éhes proletár” himnuszát merészelték énekeltetni tagságukkal. Hát nem szemérmesek!
  Emberek! Maradt még valami, amit nem bitorolnak?
  És meddig?

SOLYMÁR TAMÁS,
Budapest