Cikkek
 

Meghívó

Hírek

A Baloldali Front - Kommunista Ifjúsági Szövetség vezetése 2008. március 8-ra összehívta a Baloldali Front IX. Kongresszusát. Az eseményre várunk minden Front-tagot és 35 éven aluli munkáspárti tagot, valamint fiatal szimpatizánsainkat.

A kongresszust március 8-án, szombaton reggel 10 órától Budapesten, a Munkáspárt székházában (1082, Budapest, Baross utca 61.) a 3. emelet 302-es termében tartjuk.

Ismertető a rendezvény programjából:

A kongresszuson elfogadjuk politikai programunkat, megválasztjuk a Front országos vezetését, és értékeljük az előző kongresszus óta eltelt időszakot, megvitatjuk jövőbeli terveinket. Meghívottként részt vesz a Demokratikus Ifjúsági Világszövetség vezetése és Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke.

A kongresszuson mindenkinek joga van pályázni a Baloldali Front elnöki, vezetőségi és felügyelő bizottsági tisztségére. Ennek két előfeltétele van, az egyik hogy az illetőnek a Baloldali Front tagjának kell lennie, a másik, hogy pályázatát el kell juttatnia a Baloldali Fronthoz március 4-ig az info@baloldalifront.hu e-mail címre, vagy postán a központi címre (1082, Budapest, Baross utca 61.).

A kongresszus után tüntetést tarunk délután 3 órától a Parlament előtt, a fiatal munkavállaló nők jogaiért, ahol petícióban kérjük Szili Katalint, hogy a parlament kiemelten foglalkozzon a fiatalok és a fiatal nők munkavállalási jogaival. A tüntetésre minden érdeklődőt szeretettel várunk!