Cikkek
 

Sikeres kampány Egerben

Pártélet

A Hevesi megyei Front-tagok

A Munkáspárt és a Baloldali Front egri szervezete február 4-én és 5-én közösen tartott aláírásgyűjtéssel és sajtótájékoztatóval egybekötött kitelepülést Heves megye központjában, a híres és forgalmas Dobó téren. Az akció nagyon sikeresnek bizonyult.

Az első napon nagy figyelmet keltett a vörös zászlókkal és aláírásgyűjtésre buzdító feliratokkal teletűzdelt asztal, körülötte fiatal tagjainkkal. A sajtótájékoztatóra eljött többek között a TV Eger, az Egri Rádió és a Miskolci Rádió is, valamint több internetes hírportál is leközölte a kitelepülésünket.

Hangsúlyoztuk a népszavazás szociális súlyát, és felhívtuk az embereket, hogy ne dőljenek be a kormány népszavazást lejárató kampányának. Az aláírások is szépen gyűltek, szórólapjaink is gyorsan fogytak. A rossz idő ellenére sok volt az érdeklődő.

Többen is dicsértek minket, nemcsak mert mi tettekben is kiállunk az emberek mellett, nem szavakban, mint a nagy pártok, hanem az egri szervezet gyors és az interneten egyre népszerűbb reagálása miatt is az SZDSZ szocializmust lejárató kampányáról. Ami rendkívül pozitív tapasztalat, hogy Egerben úgy látszik, a már több féléves szorgalmas munka meghozta Baloldali Frontnak a gyümölcsöt: a szervezetet ismerik és elismerik.

Az aktív propaganda, a szervezetben jelenlévő stabilitás és egység egyre hatékonyabbá gyúrja mozgalmunkat Heves megyében.

Kovács Balázs