Cikkek
 

Számítanak a párt nagyobb aktivitására

Pártélet

Szekó József polgármester, Thürmer Gyula, Gelb Zoltán megyei elnök és Ódor György KB-képviselő

Mohácson az elmúlt években duplájára nőtt a munkanélküliség. Ennek oka a kormány adópolitikája, amely tönkreteszi a magyar vállalkozókat - mondta Szekó József, Mohács polgármestere Thürmer Gyulának, a Munkáspárt elnökének, aki az elmúlt héten látogatott a térségbe.

Majd így folytatta: veszélyben van a városi kórház is, amely az egészségbiztosítás privatizációja esetén hátrányos helyzetbe kerülne, számos osztályát, talán az egész kórházat bizonyosan felszámolnák. A város és a térség gondjait növeli a vasúti szárnyvonal bezárása, amelyen pedig naponta négyszáz ember utazik, nem beszélve a teherforgalomról.

Szekó polgármester elmondta, hogy ismeri és tiszteli a Munkáspárt helyi szervezetének munkáját. Számít arra, hogy a Munkáspárt jobban bekapcsolódik a helyi közéletbe, a nyugdíjas és más civilmozgalmakba, kifejti véleményét a város életéről. Thürmer Gyula bemutatta Ódor Györgyöt, a KB képviselőjét Baranya megye 5. választói kerületében. A találkozón jelen volt Gelb Zoltán megyei elnök is.