Cikkek
 

Nyomás a képviselőkre
Terjed a gyulai példa

Hírek

paulik péter (jobbszélen) átadja pál tibor ferencvárosi mszp-s képviselőnek a tiltakozó petíciót
Paulik Péter (jobbszélen) átadja Pál Tibor ferencvárosi MSZP-s képviselőnek a tiltakozó petíciót

Elsőként a gyulai pártszervezetünk fordult állásfoglalással a térség szocialista képviselőjéhez, azzal a figyelmeztetéssel, hogy az üzleti alapú társadalombiztosítási törvény megszavazásával a szocialista párt semmibe veszi a társadalom többségének, s így saját szavazóik akaratát is.

Az elmúlt napokban több szervezetünk követte a példát. A Fejér megyei elnökség a székesfehérvári, a dunaújvárosi és a gárdonyi szocialista egyéni országgyűlési képviselőhöz intézett hasonló tartalmú levelet, amelyet eljuttattak a megyei sajtóhoz is.

Bács-Kiskunban Alföldi Albert, Dr. Balogh László, Dr. Garai István Levente és Márfai Péter képviselőknek küldte el állásfoglalását a Munkáspárt megyei elnöksége. Budapesten Burány Sándor és Pál Tibor szocialista honatyák fogadóóráin adták át a tiltakozó levelet. Paulik Péter vezetésével a 9. régió elnökségének küldöttsége Pál Tibor teljes másfél órás fogadóóráján érvelt a törvény ellen.

Mindenütt azt kérik szervezeteink, hogy a képviselők tanúsítsanak bölcsességet, utasítsák el, vagy tartózkodjanak a törvény újbóli megszavazásakor.