Cikkek
 

AKTUÁLIS

 Vedd a Vörös Újságot!A Kommunisták Magyarországi Pártja megalakulásának 90. évfordulójára a Munkáspárt ismét kiadta a párt első lapjának, a Vörös Újságnak az első számát. Az ezer számozott példányból még néhány megvásárolható 500 forintos áron a Munkáspárt Baross utcai központjában.  

 Tenni kell!

A Ferencvárosban időközi választások lesznek. A Munkáspárt Paulik Pétert indítja! A ferencvárosi választás nem csak a IX. kerületiek dolga! Mindannyiunknak dolgozni kell! Van rokonod, barátod a Ferencvárosban? Hívd fel! Mondd, hogy jönnek a kopogtatócédulájáért! Ha fáradt vagy beteg vagy, hívd a központot, Fogarasi Zsuzsa (06-20/463-0757) várja a hívásodat. Segíts! Gyűjteni, dolgozni kell! Ha munkáspárti, ha kommunista vagy!

 

 Írj! Fényképezz!

A Szabadság mindannyiunké. Közös érdekünk, hogy tájékozódjunk mindarról, ami országunkban történik. Legyen az jeles vagy felháborító esemény: tudnunk kell róla! A Szabadság szerkesztõsége ezúton hív fel mindenkit, aki ilyennel találkozik: írja meg, vagy fényképezze le, s küldje be! Várjuk tudósításaitokat levélben a székház címére „A Szabadság” felirattal, vagy az info@aszabadsag.hu e-mail címre.


Munkáspárti segítség a munkakeresésben

A Munkáspárt debreceni alapszervezete és a Baloldali Front november 16-án elindította legújabb kampányát, amelynek keretében a munkakeresőknek kívánnak segítséget nyújtani.

Honlapukon (http://www.civisnoegylet.gportal.hu) konkrét segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a munkavállaló nagyobb eséllyel juthasson álláshoz: segítenek az önéletrajz-írásban, az állásinterjún való megjelenés kérdésében, de abban is, hogy az új munkahelyre, az új munkatársak közé hogyan lehet beilleszkedni.

A Munkáspárt tudja, mit jelent a munkanélküliség, hogyan élnek, akiket létbizonytalanságba taszított a kapitalista rendszer. Tudjuk, milyen érzés több év vagy évtized odaadó munka után utcára kerülni.

Ezért a Magyar Kommunista Munkáspárt, és ifjúsági szervezete, a Baloldali Front vállalja, hogy a munkanélkülieknek segít minél hamarabb új álláshoz jutni.

Kérjük, ha igénybe kívánja venni ezt a lehetőséget, jelentkezzen a civisnoegylet@freemail.hu e-mail címen! Írja meg nevét, címét, egyéb elérhetőségeit, végzettségét. Ezután folyamatosan értesítjük az új álláslehetőségekről.

Azon dolgozunk, hogy a bajba jutottak minél hamarabb el tudjanak helyezkedni!

 

A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu