Cikkek
 

HÍREK

 

Balszemmel – új kötet

Megjelent Thürmer Gyula Balszemmel című sorozatának 3. kö­tete. A könyv az első két résszel együtt megvásárolható a Baross utca 61-ben.

TE

ELŐFIZETTÉL MÁR

A SZABADSÁGRA?

Telefon: 334-1509

 

AKTUÁLIS

Erzsébet újra él!

A Munkáspárt erzsébeti párthelyisége sokáig hallgatott. Voltak kiváló aktivisták, akik még egymagukban is képesek voltak „tartani a frontot”. De ne szépítsük: nem használtuk ki a lehetõségünket. Múlt szombaton, a Kádár-megemlékezés után viszont újra megtelt a helyiség, fiatalokkal és idõsebbekkel egyaránt. A Munkáspárt 9. régiójának vezetése, összefogva a Baloldali Fronttal új ötlettel állt elõ: keressük meg azokat, akikkel hasonlóképpen gondolkozunk, segítsük a fiatalokat! A Vörösmarty 180-ban ünnepélyes megnyitót tartottak. Kiváltságos helyzet: a futball-drukkerek eddig is rengeteget segítettek nekünk. Kevesen tudják: nagyon sok, saját festésû transzparensünket nekik köszönhetjük, sokat május elsején is láthattunk. Az Erzsébeti Spartacus Munkás Testedzõ Kör (ESMTK) labdarúgó csapat nevében is, piros-fehér színében is közel áll hozzánk, szurkolói onnan jöttek és oda is tartanak, ahová mi. „Segítsük egymást, hiszen egy az ügyünk” – az ünnepség mottójául is szolgáló mondatot fiatal és idõs egyaránt magáénak érezte. Használjuk közösen az erzsébeti párthelyiséget. A fiatalok közül már többen azt is jelezték, hogy elõfizetnek a Szabadságra.
  Nem titok, sokan féltek, hogy az idõsebb elvtársaink miképp értik meg magukat a fiatalokkal. Beszámolhatunk: köszönjük szépen, remekül! Az idõsebbek újult erõt, a fiatalok sok év tapasztalatának átadását várják közös szeretettel, odafigyeléssel. Hajrá Munkáspárt, hajrá ESMTK!

 

Keresd a Frontot!
Szabó Tamás országos elnök:
30/630-7157
Répási Zoltán budapesti elnök:
20/577-3034

A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu