Cikkek
 

 

 

MUNKÁSPÁRT

 

HEVES JELESRE VIZSGÁZOTT

A hatvani konzervgyárban. Ilyen fiatalok a kommunisták?

Heves megyében kezd valami kialakulni. Tavaly Egerben és Gyöngyösön is megalakult a Baloldali Front szervezete. Az idén a megyeszékhelyen a pártszervezet is létrejött. A pártélet újjászervezésében jelentős szerepet vállalt Juhász Norbert, a KB legfiatalabb tagja, s természetesen a regionális elnökség tagjai, Szabó Lászlóné, Nagy Attila. Lelkesen segíti a fiatalokat Urbán Sándor is, az országos elnökség tagja.
  A múlt héten a gyöngyösiek vizsgáztak, és jól vizsgáztak. Kiválóan megszervezték a Munkáspárt elnöke számára a piaclátogatást, ahol sokan fogadták Thürmer Gyulát, és a helyi televíziót is sikerült mozgósítani. A Munkáspárt ellenzi az indiai gumigyár telepítését Gyöngyösön – nyilatkozta a pártelnök. Azért a pénzért, amit a magyar kormány ebbe beleöl, sokkal több munkahelyet lehetne létesíteni magyar vállalkozók részvételével. Ilyen kérdésekben döntsön népszavazás! – fejezte be Thürmer Gyula. A pártelnök bemutatta a párt vezetőit a város alpolgármesterének, köztük Kiss Balázs térségi KB-képviselőt.
  A fiatal csapatot meglepődve fogadták a hatvani konzervgyárban is. Ilyen fiatalok a munkáspártiak? – csodálkoztak el többen a dolgozók közül. A munkáspárti csapat Szabó Zsolt igazgató kíséretében megtekintette a gyárat, elbeszélgetett a dolgozókkal.
  A hevesi-nógrádi csapat jelesre vizsgázott, de ez csak az első lépés volt. Még nagyon sok munkát kell végezni addig, amíg a Munkáspártnak lesz Heves megyei listája.

SOPRONBAN IS VANNAK SZEGÉNYEK

A munkáspártiaktól felpezsdült a piac

A győriek nagy rutinnal láttak hozzá a Munkáspárt elnöke látogatásának megszervezéséhez. Sipőcz Sándor megyei elnök nem először vesz rész ilyen programban, de most először kellett szerepet vállalnia Stekovics Ottó térségi KB-képviselőnek. Postásember lévén sokan ismerik Sopronban, de ez a munka azért más. Thürmer Gyula bemutatta a helyi új KB-képviselőnket, akinek fontos szerepe lesz abban, hogy összeszedjük a kopogtatócédulákat. Eddig mindig sikerült, most sem lehet másként. A soproni piac megpezsdült, amikor a párt elnöke felkereste az eladókat. Ez a kormány a multikat támogatja, mi, a Munkáspárt meg önöket, a magyar vállalkozókat – mondta Thürmer Gyula. A közhiedelem, vagy talán inkább a propaganda állításai ellenére Sopronban is vannak szegény emberek – mondták el a helyiek, szinte egymás szavába vágva. A munkáspárti csapat felkereste Fertőrákost is, ahol Palkovits János polgármester adott tájékoztatást a határ menti falu életéről. A nap végén a párt elnöke találkozott a térség párttagságával és szimpatizánsokkal.

 

 

 

Stekovics Ottót ismerik Sopronban