Cikkek
 

Lázban ég a magyar

Belföld

Támad Magyarországon is a influenza járvny

A minap egy kereskedelmi televízió mutatott be egy felmérést. A megkérdezettek több mint 80 százaléka akkor is munkába megy, ha vírusos beteg és magas lázzal küzd.

És nem azért, mert ennyire ég benne a munkavágy. Hanem, mert a multik "finoman" érzékeltetik, hogy munkatörvény ide, munkatörvénykönyv oda, ha nem dolgozik, elveszíti az állását. És ez nem légből kapott információ. Az orvosokhoz látogató betegek panaszolják, és az orvosok tolmácsolták a riporternek a „nép szavát“.

A sarokba szorított munkavállalók tudják, hogy van jelentkező bőven a helyükre. Így lassan de biztosan pusztul a magyar.

És megint csak a multik járnak jól. Jól járnak azok, akik a betegen is dolgoztatják az embert, mert nincs termeléskiesés, nem kell újakat betanítani.

Jól járnak a gyógyszergyárak is, mert így vény nélküli gyógyszereken hatalmas hasznot húznak.

Legalább valamiben lehetünk világelsők! Mégpedig abban, hogy rohamosan romlik az átlagéletkor. Romlik az egészségünk, és az általános morális társadalmi helyzet. Igaz ez lassan senkit nem zavar, mivel munkaerő van bőven, legfeljebb importálunk.

Mint ahogy a mostani vírust is „importáltuk“, mert ez egy olyan vírustörzs, ami a Salamon szigeteki nevet viseli. Gondolom, nem ok nélkül. Ez a rengeteg multi által behozott, külföldi termékkel jöhetett be hozzánk is. Ha magyar termékeket részesítené a vásárló előnyben, akkor sokkal kevesebb ilyen jellegű gond is adódna.

Miért kell nekünk mindig a romlott árut és a rossz dolgokat honosítani hazánkban? És itt nem csak a kereskedelmi termékekre gondolok.

Átvesszük a rossz adózási rendszert, a máshól már bebizonyosodott, rossz több-biztosítós rendszert, de sorolhatnánk még.

Kovács István