Cikkek
 

HÍREK

MÁJUS ELSEJÉN ITT A HELYED!

       9 órától: gyülekező a Kodály köröndön – májusi köszöntő

       10 órátor: felvonulás

       10.30-tól  a Munkáspárt majálisa a városligeti Paál László
           sétányon

A ligetben felszólal Thürmer Gyula, utána politikai és kulturális programokra várjuk a budapestieket,  a Baloldali Front-Kommunista Ifjúsági Szövetség ismét megnyitja Kuba-sátrát.

Munkás! Dolgozó!

Május 1. a Te ünneped! A Munkáspárt a Te pártod!

 

AKTUÁLIS

Olaszország a szegénységrõl szavazott

Drágább lett a spagetti, és megbukott a kormány
– írtuk A Szabadság elmúlt számában. A hétvégén az olaszok urnához járultak, kevesebben, mint két éve, kevésbé bízva abban, hogy lehet változtatni a fennálló rezsimen. A Rifondazione Communista igazán kommunista szárnya, az Ernesto-csoport nyilatkozataiban viszont egyre többet olvasni arról, hogy a választás tabula rasa lesz a kommunisták között is. A kommunista párt nem adhatja fel a sarló-kalapácsot, nem mondhat le az osztályharcról!


HOZZUK LÉTRE A FRONT
BUDAPESTI VEZETÉSÉT!

Támogassa az Ezredvéget!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az EZREDVÉG ALAPÍTVÁNY javára a személyi jövedelemadó 1%-a az idén is felajánlható. Támogassák az Ezredvéget, az irodalmi baloldal immár 18. évfolyamát jegyző folyóiratát.

Adószáma a következő: 19656874-2-42

2008. április 19., 11 óra – Baross utca 61., 3. emelet

A Baloldali Front – Kommunista Ifjúsági Szövetség április 19-én, szombaton megalakítja fővárosi szervezetét. A gyűlésre várunk minden 35 éven aluli munkáspárti tagot és szimpatizánst. Kérünk mindenkit, hogy felhívásunkat minél szélesebb körben népszerűsítsék. Erős budapesti ifjúsági szervezet nélkül nem képzelhetjük el a jövőt!

Részletekért kérjük hívják Szabó Tamás elnököt
a 30/630-7157 telefonszámon.

BALOLDALI FRONT - KOMMUNISTA IFJUSÁGI SZÖVETSÉG


A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu