Cikkek
 

Diszkriminációval a totális diktatúrába

Vélemény

Az Amerikai Polgárjogi Szövetség hangosan tiltakozott Los Angeles muszlim negyedeinek a feltérképezése miatt, amiről a rendőrség döntött néhány hete.

"Pontosan tudni akarjuk, hogy hol laknak a pakisztániak, irániak, irakiak...stb." Az elképesztő ötlet a terrorizmus elleni harc jegyében született.

Kezdetben Los Angeles, aztán az egész USA, majd az egész világ következik. A tökéletes csendőr tökéletes munkát végez. Tudni akarja, hol laknak muszlimok, hányan vannak, honnan jöttek, mi a foglalkozásuk, kikkel barátkoznak, azok rokonait, barátait, bankszámláját és így tovább... Mindent!

Térképet a gyűlölt, gonosz muszlimokról! Az USA-ban elvárják a lakosságtól, hogy magánéletét is megossza a hatósággal, és ezt egyre fokozottabban elvárják az "emberek érdekében".

Elvárják, mert a szakértők szerint az iszlámra áttérő nyugati fiatalok nagyon veszélyesek. Feltérképezni őket is! Jaj annak, akit érdekel az iszlám, a szufi irányzat, esetleg szimpatizál az iraki hazafiakkal.

Az Amerikai Iszlám Kapcsolatok Tanácsa szerint az amerikai muszlimok elutasítják a szélsőséges nézeteket, a kutakodás pedig alkotmánysértő és diszkriminatív. Új fajüldözés a führer után, szabadon...

Hol van már a jó öreg liberális mézesmadzag az egyén szabadságáról és függetlenségéről? Elvitte a terrorizmus elleni harc, azaz a globalizmus válsága.

Mikor a kapitalizmus döglődik, kell egy kis cirkusz, ami gyengíti az ellenállást.

Tegnap a Szovjetunió volt a céltábla, ma az iszlám, holnap ki tudja? Pont az, aki ellenáll, aki nem hódol be, aki meg akarja őrizni a saját mézét a madzagon. Az USA lehet, hogy holnap a buddhisták ellen fordul, ha éppen ez áll érdekében. Nem számít az sem, hogy ma barát vagy. Holnap lehetsz ellenség, titkos börtön vagy koncentrációs tábor lakója. Állítsuk meg a tökéletes csendőrt, a tökéletes amerikai katonát, a tökéletes, gonosz diktatúrát!

Fogarasi Zsuzsa