Cikkek
 

Kellemesen csalódtunk

Pártélet

Mosonmagyaróvár egyetemi város is. Itt van a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdasági- és Élelmiszertudományi Kara. A helyi pártvezetőség nagy reményeket fűzött a meghirdetett fórumhoz.

Néhány intézmény és gyár előtt osztogatták is a meghívókat. A munka meghozta gyümölcsét. Az esti találkozóra négy egyetemista is eljött. A Munkáspárt érdekelte őket. Ismerték az Internetről, de még soha sem látták közelről. Thürmer Gyula őszintén válaszolt a kérdéseikre. A fiatalok nem titkolták, hogy egy nosztalgia-pártra számítottak, és kellemesen csalódtak.

A Munkáspárt szervesen illeszkedik a mai politikába. Szilárd elvei, de rugalmas politikai gyakorlata van. Tervez-e a Munkáspárt a Magyar Gárdához hasonló szervezetet létrehozni? - hangzott az egyik kérdés. Nem, nem tervezünk, de a párt fegyelmezett, szervezett jellegét szeretnénk egyenruhával kifejezni. November 7-én kipróbáltuk a vörös inget. Reméljük, megnyeri a tagság tetszését - mondta a pártelnök. Ki a nagyobb veszély ma: Gyurcsány vagy Orbán? - kérdezték a diákok. Önök szerint ki? - kérdezett vissza az elnök. Gyurcsány! - mondták a fiatalok. Ebben is egyetértünk! - mondta a pártelnök.