Cikkek
 

Időközi választás Újbudán

Pártélet

Kajli Béla szólalt fel a KB-megbízottak előtt

 Még az év végi ünnepek előtt nagy munka vár a budapesti aktívára. A főváros XI. kerületében - újabban használt közkeletű nevén Újbudán - a 15. számú választókerületben 2008. január 27-ére, a korábbi képviselő elhalálozása miatt, időközi országgyűlési képviselőjelölt-választást írtak ki.

A Munkáspárt indul a választáson. A budapesti szervezetünk a KB-megbízottak tanácskozásán indította az ezzel kapcsolatos munkát. Kajli Béla elvtárs elmondta: minden időközi választás olyan terep és lehetőség, amit nekünk ki kell használni.

A nagy-budapesti elnökség a régió vezetésével közösen úgy döntött, hogy Székely Péter elvtársat indítja jelöltként. Már készül a jelölt-bemutató, a menetrend szerint a kopogtatócédulákat november 27-től lehet gyűjteni. A cél, hogy a szükséges ezer ajánlást az első másfél hétben összegyűjtsük. E munkára össze kell fogni.
Minden budapesti régiótól azt kérték, a napokban jelöljék ki azokat a legalább 3-3 fős brigádokat, akik besegítenek a kerületi szervezetnek.

Ez a választókerület nem könnyű terület, nem munkáskerület, a Gellért hegy és környéke. Meg kell dolgoznunk azért, hogy a választáson hallathassuk a szavunkat. Mint mindenütt, itt is sok olyan család él, akiket nyomaszt a mai politika, s annak minden következménye. Keressük és találjuk meg, s szólítsuk meg őket!