Cikkek
 

Vác tanulságai

Pártélet

Thürmer Gyula, Tomán Gyuláné, váci titkár és Székely Péter
Thürmer Gyula, Tomán Gyuláné, váci titkár és Székely Péter

Ne szépítsük a dolgokat! A Balszemmel váci bemutatóján alig voltak. Igaz, hideg volt, az eső is folyton beleavatkozott a Munkáspárt dolgába.

Major László, a térség KB-képviselője és Tomán Gyuláné váci elnök nem tudtak csodát teremteni, bár igyekeztek. Az idős tagság, néhány elvtársat leszámítva, már nem mozgósítható ilyen rendezvényre. Thürmer Gyula múlt heti látogatása Vácott, ahol részt vett Székely Péter nagy-budapesti elnök is, mégsem volt hiábavaló.

A helyi televízió interjút készített a Munkáspárt vezetőjével.

Az utcákon, a piacon sok ember látta, hogy itt a Munkáspárt, sokan meg is álltak egy-egy szóra. A kis munkáspárti csapat felkereste a regionális munkaügyi hivatalt is, ahol örültek a látogatásnak. Politikusok legfeljebb választások idején látogatnak el, magas szinten akkor sem. A párt elnöke találkozott Vác szocialista polgármesterével is. A váci látogatásnak sok tanulsága van. Be kell kapcsolódnunk a helyi, városi politikába!

Hallatnunk kell a hangunkat! - értékelték közösen a párt országos és helyi vezetői. Olyan helyeken kell megmutatnunk magunkat, ami érdekes az emberek számára.

Az internetről például kiderült, hogy aznap lombgyűjtési akció volt a városban. Nekünk is csatlakozni kellett volna, s megmutatni, hogy a Magyar Kommunista Munkáspárt a városért, az emberekért van. Nos, legközelebb!