Cikkek
 

Megjelent a Balszemmel második kötete

Hírek

Az elmúlt héten megjelent Thürmer Gyula írásainak második gyűjteményes kötete. Kérjük a pártszervezeteket, segítsék a terjesztését - párttagok és szimpatizánsok körében egyaránt. Ez ismét lehetőség az emberek megszólítására, a cselekvésre.

"Mi a bal szemünkkel nézünk a világra. Így sok mindent észreveszünk, amit csak a jobb szemünkkel nem látnánk. Másként is látjuk a világot, mondjuk úgy, balszemmel. A Munkáspárt "A Szabadság" című hetilapjának minden számában elmondjuk, miként is látjuk az éppen esedékes eseményeket a saját politikai értékítéletünk alapján, balszemmel."

Ezzel a mottóval indított új rovatot a párt hetilapjának hasábjain Thürmer Gyula, még 2006 májusában. A rovat az olvasók egyik kedvencévé vált. A magyar politika mostani válságának időszakában sokan kapaszkodónak tekintették ezeket az írásokat a káoszban való eligazodáshoz. Egyetértők és vitázók egyaránt fölfigyeltek e gondolatokra. Talán éppen azért, mert Thürmer Gyula írásaiban egy saját hangú s önmagához következetes állásponttal találkoznak. S ez ma bizony különösen nagy érték.

Az írásokból összeállt első gyűjteményes kötet több ezer olvasóra talált. Jelen második kötetünk újabb 34 hét politikai naplóját fogja egybe. Ajánljuk a könyvet a szerző eddigi hűséges olvasóinak, és most is jó szívvel mindazoknak, akiket érdekel az események mögé is tekintő, kommunista, nemzeti nézőpontú értékelés.

(Thürmer Gyula: Balszemmel - Politikai napló hétről-hétre. Második kötet. Szerkesztette Botta Melinda és Vajda János; borítóterv: Kósa Zoltán. A könyv ára: 600 forint. Korlátozott számban még kapható az első kötet is.)