Cikkek
 

Új lendület a Front szervezésében

Baloldali Front

Előadás a kiplakátozott, kidíszített különteremben

Az ötven táborozó között sok új fiatal vett részt ezen a rendezvényen, akik még nem találkoztak a Baloldali Fronttal. Mindannyian fegyelmezetten végig ülték az előadásokat és látszott, hogy a jövőben is tenni akarnak a mozgalomért.

A jövőben sok új helyen meg tud alakulni a Baloldali Front ezeknek a fiataloknak a segítségével, így Baranyában, Fejér megyében, Szolnokon, Sopronban, Debrecenben, Nagykátán és Tatabányán is. A meglévő szervezeteink is nagy számban képviseltették magukat, a jövőben még nagyobb lendülettel fogják a Baloldali Frontot képviselni tagjaink Egerben, Gyöngyösön, Salgótarjánban és Nagykőrösön.

A táborba az ország tizenhat pontjáról érkeztek fiatalok, amihez a párt mozgósítása nagyban hozzájárult, ezúton szeretnénk is köszönetet mondani ezért a segítségért, továbbá azokért az anyagi áldozatokért, amit a párt tagsága hozott, hogy minél több fiatal részt tudjon venni a táborban. Ezek nélkül nem sikerült volna létrehozni ezt a nagyon sikeres tábort. Szeretnénk megköszönni a salgótarjáni pártszervezet támogatását is, akik sokat segítettek.