Cikkek
 

Látogatás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
Pártépítés Szabolcsban a vasút mentén

Pártélet

Sajtótájékoztató Nyíregyháza belvárosában

Építsük újjá a pártot a vasút mentén! Ebben egyezett meg Tóth András, a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke a Munkáspárt országos Elnökségével, amikor hónapokkal ezelőtt beszámolt a pártközpontban. Haladjunk Nyíregyházától Záhony felé! Erősítsük a szervezeteinket, ahol vannak, szervezzünk újat, ahol nincsenek! Ez volt a jelszó lényege.

Thürmer Gyula múlt heti látogatása ebbe a folyamatba illeszkedett. Kiderült, hogy lehet sikeres könyvbemutatót tartani Nyíregyházán is. Lehet jó sajtótájékoztatót is tartani, amire odafigyel a helyi média. Persze, ezt is szervezni kell, de Mikulás Tamás, nyíregyházi KB-képviselő személyesen járta végig az újságokat és televíziókat, és nem maradt el az eredmény.

Sőt, egy kis faluba, Porcsalmára is el lehet vinni a párt elnökét. A falu polgármestere, Kanyó Imre is jó szívvel fogadta. Sőt még üzemlátogatást is lehet szervezni a helyi konzervgyárban. S még valami ismételten bebizonyosodott: az emberek várják a Munkáspártot, szívesen hallgatják a párt elnökét, de az emberekhez nekünk kell odamenni.

Mi kell hozzá? Egy lelkes megyei elnök, mint amilyen Tóth András. S, kell egy kis csapat, amely hajlandó felvenni a nagyobb fordulatszámot. Az irányító csapatban sok régi ismerős arc köszön vissza, köztük Szőllősiné Fitos Éva, Horváth Endre, vagy éppenséggel a megyeszékhelyi elnök Ungvári Sándor.