Cikkek
 

Megszorongatták Fodor Gábort

Pártélet

Juhász Norbert KB-tag, Kovács Balász a helyi frontszervezet vezetője, Thürmer Gyula és Szabó Lászlóné megyei elnök az egri piacon
Juhász Norbert KB-tag, Kovács Balász a helyi frontszervezet vezetője, Thürmer Gyula és Szabó Lászlóné megyei elnök az egri piacon

Igencsak meglepődtek az emberek az egri piacon, amikor múlt pénteken összetalálkoztak Thürmer Gyulával, a Munkáspárt elnökével.

Nincs kampány, a Munkáspárt mégis itt van! A meglepetés igazi oka azonban mégis csak az volt, hogy az elnök kíséretében szinte csupa fiatalember. Kovács Balázs és Szabó Tamás, a Baloldali Front helyi vezetői főiskolások. Juhász Norbert 19 évével a Munkáspárt Központi Bizottságának legfiatalabb, de már tapasztalt tagja.

Ezentúl ez így lesz! - mondta el Thürmer Gyula az egri sajtótájékoztatón. Az MSZP-vel paktáló egykori pártellenzék Hevesben szétverte a pártot. Mi újjászervezzük, a fiatalok energiájára, lendületére és néhány idős elvtársunk támogatására építve.

Az egri televíziósok már ismerték a Baloldali Frontot helyi szervezetét, mivel előző este éppen ők okoztak kellemetlen másfél órát Fodor Gábor SZDSZ-es miniszternek. Az SZDSZ ugyanis liberális napokat szervezett Egerben, és bizony, a mi fiataljaink beültek az előadására, és másfél órán át igaz, éppen ezért kellemetlen kérdésekkel árasztották el a minisztert. Ez is az új munkáspárti politika része.

Thürmer Gyula - Szabó Lászlóné Nógrád és Heves megye regionális elnöke és Juhász Norbert kíséretében - felkereste Habis Lászlót, Eger polgármesterét. Egyetértettek abban, hogy a város és az ország érdekében szükség van a legkülönbözőbb politikai erők és civilszervezetek pragmatikus összefogására.