Cikkek
 

Csepeli Munkáspárt a világhálón

Hírek

A Munkáspárt csepeli honlapja
A Munkáspárt csepeli honlapja

A csepeli pártszervezetben egyre több jelét tapasztalni a megújulásnak. A csepeli pártvezetés élére tavaly választották meg Kőszeginé Benedek Annát, aki már több alkalommal megmutatta képességeit a parlamenti választásokon.

A vezetésben részt vesz Nagy János is, aki a 2006. évi önkormányzati választásokon a Munkáspárt csepeli polgármester-jelöltjeként szerzett ismertséget. Jelenleg a Nagy-Budapesti Regionális Elnökségnek is tagja. Az új vezetés képesnek bizonyult összekapcsolni az idősebb elvtársak tapasztalatait a fiatalabbak energiájával és tenni akarásával.

A csepeliek - a korábbi elnök, Benkő Viktor által kialakított együttműködést folytatva - azonnal felvették a kapcsolatot a helyi sajtóval, és rendszeresen jelennek meg anyagaik. Bekapcsolódtak a helyi önkormányzat életébe is, kifejtik véleményüket a legfontosabb kérdésekről, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a Munkáspárt visszajusson a helyi hatalomba.

Nem vesztették el kedvüket akkor sem, amikor az MSZP vezette önkormányzat kitessékelte őket a korábbi párthelyiségből. Ismerős vállalkozók útján találtak más helyet. A közelmúltban a párt elnökét hívták meg a Csepeli Munkásotthonba, ahol a Balszemmel című könyvet mutatták be, nem kis sikerrel.

Most ismét újdonsággal jelentkeztek a csepeliek. Egy lelkes fiatal segítségével létrehozták a csepeli pártszervezet internetes honlapját. A legfrissebb csepeli és munkáspárti híreket teszik fel, érthető, olvasmányos formában. A cím: http://mpcsepel.blogspot.com, könnyen megjegyezhető.

Érdemes felkeresni!