Cikkek
 

Levél Mezőcsátról

Vélemény

Tisztelt Szerkesztőség!

Nagy tisztelettel kérem, tegyék lehetővé, hogy köszönőlevelem a Magyar Kommunista Munkáspárt lapjában, A Szabadság című lapban megjelenhessen.

2007. július 1-jén Budapestre utaztam a Kádár János halálának 18. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésre. Velem tartott fiatal hozzátartozóm, Sepsi József is, aki sajnos rosszul lett a Fiumei úti temetőben.

Köszönetemet szeretném kifejezni a rendezőség tagjainak, akik segítségünkre siettek, mentőt hívtak, és a beteget a Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinikájára szállították.

Nagyon szépen köszönöm Dr. Sipos Ildikó klinikai orvosnőnek a lelkiismeretes, kedves, türelmes vizsgálatot és ellátást (TAJ-szám nélkül is megtette, amit később postán elküldtem!).

Ez a nap tartogatott még meglepetést: Arató István úr (a rendezőcsoport vezetője - a szerk.) eljött utánunk a klinikára és kocsijával a pályaudvarra szállított minket. Gondoskodott még arról is, hogy találkozzunk Kormos Ferencnével, akivel eredetileg együtt érkeztünk a számunkra oly fontos rendezvényre.

Az említett személyek emberségből jelesre vizsgáztak, és bizonyították, hogy így is lehet az embertársakhoz (idegenhez) közelíteni.

Nem hagytak magunkra minket a fővárosban.

Köszönetemet, hálámat megismételve, kívánok munkájukhoz sok sikert, jó egészséget.

Illés Józsefné, Mezőcsát