Cikkek
 

Támogasd a Front tábort!

Hírek

Untitled Document

Kedves Elvtársak!

A Baloldali Front - Kommunista Ifjúsági Szövetség idén is szervez nyári tábort. A tábor október 19-23-ig lesz Salgótarjánban. A táborban politikai előadásokat szervezünk többek között a Baloldali Front és a Munkáspárt életéről, a fiatalok munkavállalási és munkanélküliségi helyzetéről, a cigányfiatalok helyzetéről, s nemzetközi kérdésekről, így az Európai Baloldali Pártról, a venezuelai Bolivári Forradalomról, a Nagy Októberi Szocialista Forradalom 90 éves évfordulójáról.

Nagyon fontosnak tarjuk ezt a tábort mind politikailag, mind pedig azért, mert így lehetősége nyílik a különböző helyeken lakó Frontos fiataloknak megismerni egymást.

Sajnos sok Frontos fiatal nehéz anyagi helyzetben van, az ő részvételükben kérjük a segítségeteket, támogatásotokat A tábor költsége 10.000 Ft plusz utazási költség lesz.

Szeretnénk kérni titeket arra, hogy a kibocsátott Front-táboros 200, 500 és 1000 Ft-os támogatói jegyek vásárlásával segítsétek ezeknek a fiataloknak a részvételét a táborban. A támogatójegyeket átadtuk a megyei és a budapesti regionális elnökségeknek, náluk lehet vásárolni.

Amennyiben még több támogatót sikerülne gyűjtenetek, örömmel küldünk Nektek még támogatójegyeket.

Segítségeteket előre is köszönjük!

Elvtársi üdvözlettel:
Kalocsai Kinga,
Baloldali Front elnöke
06-20-450-28-04,
info@baloldalifront.hu