Cikkek
 

Mit akar a Fidesz csepelen?

Belpolitika

Untitled Document
medgyessy péter beszél a csepeli munkásotthonban, az ülő sorban avarkeszi Dezső, mszp-s képviselő, tóth mihály, csepel polgármestere, podolák György képviselő
Medgyessy Péter beszél a Csepeli Munkásotthonban, az ülő sorban Avarkeszi Dezső, MSZP-s képviselő, Tóth Mihály, Csepel polgármestere, Podolák György képviselő
Az alábbiakban részleteket idézünk a Fidesz csepeli sporttanácsnokának, Németh Szilárdnak a hivatalos előterjesztéséből:

1. "Önkormányzatunknak meg kell akadályoznia a sportlétesítmények kiárusítását, más, nem közvetlenül sportcélokra való "hasznosítását". A CSEPEL SC-t a csepeli dolgozók építették a csepelieknek. Évtizedeken át világ-, Európa- és olimpiai bajnok sportolóink öregbítették hírnevünket a Földkerekség minden táján; de ma is edzők és sportszakemberek végeznek áldatlan körülmények között áldozatos munkát gyermekeink kitartásra, becsületre, egészséges életmódra nevelésében.

Legyünk megértő, segítő és támogató partnereik, ne engedjük elveszni a még meglévő értékeinket!

2. Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Csepel SC központi telephelyén, a 201861/1 és a 201861/2 ingatlanokra, illetve annak környékén a Béke tér - Szent István út - Erdőalja út - Völgy utcák által határolt területen kerületi szabályozási tervet (KSZT) készít el.

3. Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a KSZT elkészültéig a 201861/1 és a 201861/2 ingatlanokra, illetve a Béke tér - Szent István út - Erdőalja út - Völgy utcák által határolt területen változtatási tilalmat rendel el, amikor a 2. számú határozatban megfogalmazott polgármesteri intézkedések (költségek biztosítása, 1997:LXXVIII. trv. 21. § (1) alapján írásos megállapodás megkötése, illetve egyéb előírások végrehajtása) teljesülnek."