Cikkek
 

„Én László Sándort javaslom polgármesternek! Jól járnak vele!“

Választás

Untitled Document

lászló sándor és thürmer gyula a párt baross utcai központjában
László Sándor és Thürmer Gyula a Párt Baross utcai központjában
Ha Bátonyterenyén élnék, örülnék, ha a polgármesterünk László Sándor lenne. Bányászcsaládból származik, aki megtanulta becsülni a munkát és tisztelni a munkást, a dolgozót. Ismeri a vállalkozók világát is, tudja, hogy mivel kellene támogatni a kis- és középvállalkozókat.

László Sándor tapasztalt ember, aki kiismeri magát a magyar valóságban. A pénzügyi szakmában dolgozik, így ha ő lesz a polgármester, őt biztosan nem fogják átverni. Talpig becsületes ember. Bárhol is fordult meg élete során, nem voltak ügyei, a köz pénzével mindig és mindenütt tisztességgel gazdálkodott. Ezt tenné polgármesterként is.

László Sándor nem kötődik sem az MSZP-hez, sem a Fideszhez. Nem függ egyetlen érdekcsoporttól sem. Ő hozza a döntéseit, és nem helyette döntenek Budapesten vagy Salgótarjánban.

László Sándort a Munkáspárt támogatja, szívvel-lélekkel. A Munkáspárt áll mellette, az a párt, amely 18 éve mindig a kisemberek, a dolgozók, a nyugdíjasok mellett van.

Kérem, válasszák meg László Sándort polgármesternek! Bátonyterenye lakossága jól jár vele. Ha ő lesz a polgármester, nem lesz korrupció, senki sem fog a város pénzéből meggazdagodni, tiszta lesz a közélet.

Thürmer Gyula
Magyar Kommunista Munkáspárt
elnöke