Cikkek
 

A mában kell élnünk

Pártélet

Untitled Document

látogatóban dr. czira szabolcs polgármesternél. az asztalfőn kotroczó gyula kb-megbízott, tőle jobbra thürmer gyula, székely péter.
Látogatóban dr. Czira Szabolcs polgármesternél. Az asztalfőn Kotroczó Gyula kb-megbízott, tőle jobbra Thürmer Gyula, Székely Péter.
(a képet készítette Hohl Antal, Pest megye 2-es régiójának elnöke)
A Nagy Budapesti Regionális Elnökség az elmúlt év óta sokat tett a Pest megyei pártmunka megélénkítésére. Kohl Antal a nagykőrösi régió elnöke, régi újságíró rögtön felismerte a Balszemmel című könyv nyilvános bemutatásában rejlő lehetőséget.

Nyár ide, nyár oda, Nagykörös belvárosában, a forgalmas buszpályaudvar előtt sikeres utcai rendezvényt szervezett.

Nem volt ez gyűlés a szó szoros értelmében, de sok ember hallgatott bele a beszédekbe, és szépen fogytak a könyvek is. Kotroczó Gyula, a városi pártszervezet fiatal titkára és néhány fiatal párttag szóval tartották a járókelőket, osztogatták a Szabadságot. A hangosítást, a könyveket Kajli Béla nagy-budapesti alelnök vezetésével a budapestiek hozták magukkal. Székely Péterre, az Elnökség tagjára, nagy-budapesti elnökre a nagykőrösiek közül is sokan emlékeztek még a tavalyi főpolgármesteri kampányból.

Az uram élete a Párt volt

Rövid látogatásra is jutott idő Thürmer Gyula nagykőrösi programjából a helyi pártszervezet egyik kedves, idős tagjánál. Lócskai Lajosné már a folyosón várta a párt elnökét. Képek a falon, gyerekek, unokák, akikre a nagymama nagyon büszke. Életét azonban ma is férje tölti ki, akit nem régen örökre elbúcsúztatott. Az uram élete a párt volt - mondja, és én megőrzöm az ő emlékét. Ezért döntöttem úgy, hogy a saját tagdíjam mellett fizetem az ő tagdíját is. Köszönjük!

Thürmer Gyula, a párt elnöke a könyvdedikálás mellett ellátogatott dr. Czira Szabolcs polgármesterhez is. A Munkáspártnak helye van a városi közéletben, mondják el véleményüket! - biztatta a helyieket.

A délután rövid összegzéssel végződött. Nem fordulhat elő, hogy ennyi párttagunk van, és mégsem tudjuk a választásokon a kopogtatókat összegyűjteni! - mondta Thürmer Gyula. A városban rengeteg a gond, lépjünk fel, mondjuk el, amit gondolunk! Szerezzünk legalább száz Szabadság-előfizetőt! Egyszóval éljünk a mában, dolgozzunk a ma követelményei szerint!

két kép a balszemmel árusításáról: nagykőrösön, a buszpályaudvar mellé állt ki a munkáspárt elnöke, hogy dedikálja a könyvét. sokan megálltak, aláíratták a könyvet, vettek a szabadság újságból is két kép a balszemmel árusításáról: nagykőrösön, a buszpályaudvar mellé állt ki a munkáspárt elnöke, hogy dedikálja a könyvét. sokan megálltak, aláíratták a könyvet, vettek a szabadság újságból is
Két kép a Balszemmel árusításáról: Nagykőrösön, a buszpályaudvar mellé állt ki a Munkáspárt elnöke, hogy dedikálja a könyvét. Sokan megálltak, aláíratták a könyvet, vettek a Szabadság újságból is