Cikkek
 

Kommunista kamarai elnök

Hírek

Talán csak nagyon kevesen lehetnek a Munkáspárt köreiben és környezetében, akik ne ismernék, akár személyesen, de hírből mindenképpen Dr. Gesztesi Ferenc elvtársat. Gesztesi elvtárs több, mint másfél évtizedig vitte a vállán a párt valamennyi jogi ügyét.

Vezette a Munkáspárt jogi irodáját, ha kellett - és bizony kellett! - védte a pártot a polgári bíróságon. Képviselte a pártot legmagasabb választási szervben, az Országos Választási Bizottságban. Száz és száz hozzánk forduló ember ügyes-bajos dolgában adott jogi tanácsot.

Kevés ember van, aki annyit áldozott a pártért, mint ő: szakmai tudásával, fáradhatatlan szorgalmával, precizitásával, s tegyük hozzá anyagiakban is.

A Szegedi Ügyvédi Kamara - a nyugalomba vonulására tekintettel - a közelmúltban ünnepi ülésen emlékezett meg 40 éves ügyvédi munkásságáról, s arról, hogy 1970-től 1990-ig, - önkéntes lemondásáig - húsz éven keresztül vezette a megyei jogú város ügyvédi kamaráját.

A kamara ünnepi jegyzőkönyvben örökítette meg tiszteletét. Dr. Gesztesi Ferenc elnöki tevékenységéért, amellyel kivívta a kamara tagjainak elismerését.

Feri bácsi! Büszkék vagyunk rád, mi is gratulálunk, és jó egészséget, hosszú boldog nyugdíjas éveket kívánunk.