Cikkek
 

Bezárt a gyár...

Pártélet

Zalaegerszeg, és egyben Magyarország egyik történelmi ruhagyára végleg bezárta kapuit. A gyár épülete üresen, elhagyatottan áll, várja sorsa beteljesedését.

A Magyar Kommunista Munkáspárt Zala megyei szervezete fájdalommal és felháborodással veszi tudomásul, hogy Zalaegerszegen a magyar nemzet egyik értéke ilyen sorsra jutott. A kapitalista rendszer iparunkat elprivatizálta, ami pedig állami kézen maradt üzem, azt a különböző kormányok játszották ki a nyugati tőkéseknek. Zalaegerszegen, az egykori nagy szocialista iparvárosban mára a régi üzemek közül szinte egy sem működik már.

A húsüzem bezárt, az olajfinomító munkája csekély, a ruhagyár megszűnt stb... Helyette van viszont Flextronics, amely a megrendelések számától kénye-kedve szerint munkások ezreit bocsátja el, és zsákmányolja ki a dolgozóit!

Munkáspárt elítéli a nemzetellenes, multinacionális cégeknek kedvező kormánypolitikát és követeli, hogy a külföldi vállalatok helyett a hazai ipart, a hazai vállalkozókat támogassa a magyar állam.

A Munkáspárt Zala megyei szervezete