Cikkek
 

A borsodi hadjárat folytatódik

Pártélet


BESZÉLGETÉS BORSODNÁDASD POLGÁRMESTERÉVEL
BESZÉLGETÉS BORSODNÁDASD POLGÁRMESTERÉVEL

Ózdra és térségébe látogatott Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke. Török Sándor, a megyei elnökség tagja kalauzolta. Borsodnádasdon Papp Anna polgármesterrel, Borsodbótán Gulyás János helyi polgármesterrel és Bakos Péterrel, a szomszédos Sáta és Balogh Bélával, Uppony polgármesterével találkozott. Ózdon válaszolt a helyi sajtó kérdéseire, és találkozott a párt tagjaival.

Borsodnádasdi kísértetkastély

Szebb napokat is láttunk, elnök úr! - kezdte tájékoztatóját Papp Anna, Borsodnádasd polgármestere, akit Thürmer Gyula hivatalában látogatott meg. 3450 ember él itt, alig születnek csecsemők, a fiatalok elmennek. Az emberek 20 százalékának nincs munkája, és nem is nagyon lesz, mert az üzemek megszűnnek. Az egykori lemezgyár lassan egy kísértetkastélyra jobban hasonlít, mint egy ipari üzemre.                         Mindent másképpen kellene csinálni az országban is! - teszi hozzá a polgármester asszony. Vissza kell adni a munka becsületét!

Munkahelyeket kell teremteni! Az egészségügyet és az oktatást kell megvédeni! Az ország egészét érintő kérdésekben szót kellene érteniük a pártoknak! Sorolja a tennivalókat a város vezetője, miközben minden szavából sugárzik az aggodalom. Polgármester asszony! Minden szavával egyetértek! Ezekben az erőfeszítésekben számíthat a Munkáspárt támogatására. - fejezte be rövid látogatását a Munkáspárt elnöke.