Cikkek
 

Eger - Salgótarján - Miskolc – Keszthely

Baloldali Front


TALÁLKOZÓ SALGÓTARJÁBAN A JELENTKEZO FIATALOKKAL
TALÁLKOZÓ SALGÓTARJÁBAN A JELENTKEZO FIATALOKKAL

A Baloldali Front - Kommunista Ifjúsági Szövetség vezetősége április 3-án, kedden Egerbe látogatott, ahol új egyetemista fiatalok jelentkeztek a Baloldali Frontba. Ez volt az első találkozó az országos vezetés és az egri fiatalok között, a találkozó nagyon eredményes volt és mindkét fél egyetértett abban, hogy Egerben egy hónapon belül megalakulhat a Baloldali Front Eger városi szervezete.
Április 7-én, szombaton a vezetőség először Salgótarjánba, majd Miskolcra látogatott. Salgótarjánban a fiatalok a Front megalakuló ülésére gyűltek össze. Az összejövetel nagyon jól sikerült és az azt követő személyes beszélgetések is. Salgótarjánban szombaton öt nógrádi fiatallal alakult meg a Front ottani szervezete, a jelenlévők között voltak fiatal munkások, középiskolai tanulók és főiskolai diákok.
Délután Miskolcra érkezett a Front vezetése, ahol találkozott az ottani fiatalokkal, ez még csak az első lépés volt, egy ismerkedő találkozó, de két új fiatal be is lépett a Baloldali Frontba Miskolc városból. A Front ott is megkezdheti velük a működését, és a közeljövőben megalakulhat több fővel a miskolci ifjúsági szervezet is.

Április 10-én, kedden a Baloldali Front megalakul három fővel Keszthelyen is, lelkes középiskolás diákok vezetésével.