Cikkek
 

Megalakul a Baloldali Front Salgótarjánban és Miskolcon

Hírek


baloldali front

Április 7-én, szombaton megalakul a Baloldali Front - Kommunista Ifjúsági Szövetség helyi szervezete Salgótarjánban és Miskolcon. A Nógrád megyei pártszervezet már régóta készül a Front ottani megalakítására és a miskolciak is már régóta toborozzák a tagokat egy ottani szervezet elindításához.
A Baloldali Front vezetősége szombaton ellátogat mind a két városba, hogy segítse az új helyi szervezetek munkájának megkezdését, és részt vegyen első, alakuló ülésükön.
De nem csak ebben a két városban lesz a Frontnak új helyi szervezete, már megkezdődött a szervezkedés Egerben és Keszthelyen is, mindkét városból jelentkeztek fiatalok, akik elegen is lennének egy helyi szervezet elindításához, megalakításához.
Mind a négy városban, nagyon lelkes új fiatalok tűntek fel, akik segíteni szeretnék a Front munkáját és helyi szinten végezni azt.
Az elmúlt időszakban megalakult Nagykőrösön is a Front. Egy nagyon jó tendencia indult el, aminek nem szabad megállnia. A Baloldali Front szeretne minden megyében, legalább a megyeszékhelyen helyi szervezetet, de ehhez szüksége van a megyei pártszervezetek segítségére is.